Stiri mondene

VIDEO: Actorul Dave Chappelle, atacat pe scenă în timpul unui spectacol din Los Angeles

VIDEO: Actorul Dave Chappelle, atacat pe scenă în timpul unui spectacol din Los Angeles
Dave Chappelle atacat pe scenă  [Sursa foto: Hepta/Captura YouTube ]
Celebrul Dave Chappelle a fost atacat pe scena de la Hollywood Bowl din Los Angeles.

Comediantul Dave Chapelle a fost atacat de un bărbat, pe scena amfiteatrului Hollywood Bowl din Los Angeles. Imagini distribuite pe platformele social media arată un bărbat îndreptându-se în viteză și intrând puternic în umoristul american Chappelle pentru a-l pune la pământ, agenții de securitate sărind imediat să-l protejeze pe comediant. Conform surselor, bărbatul arestat era înarmat cu un pistol şi un cuţit.

Citeste si: Will Smith, ieșire nervoasă la Gala Premiilor Oscar! L-a pălmuit pe Chris Rock pentru o glumă despre soția sa. VIDEO

Potrivit organizatorilor evenimentului, Dave Chapelle a fost atacat în timpul unui nou spectacol de comedie pe care l-a numit „Netflix is a Joke”.

După ce a fost atacat, Dave Chappelle a continuat să glumească

Cu toate că a fost atacat pe scenă, comediantul nu s-a pierdut cu firea și a încercat să rămână ferm pe poziții. 

Ori de câte ori ai probleme, Jamie Foxx va apărea într-o pălărie de șerif",  a spus Dave Chappele, referindu-se la faptul că a fost ajutat de actorul care a câștigat un Oscar pentru filmul Ray.

Actorul Dave Chappelle, atacat pe scenă  în timpul unui spectacol din Los Angeles
Actorul Dave Chappelle, atacat pe scenă în timpul unui spectacol din Los Angeles[Sursa foto: Captură video]

„Cineva a dat navală pe scenă dintr-o parte. El (Chappelle- n.r.) a căzut pe spate, cu mâinile și picioarele în aer.

Era în stare vizibilă de șoc. Toți eram. Pentru moment m-am gândit <<Ok, asta e o farsă?">>, pentru că se făcuseră niște glume cu Will Smith. Deși Chris Rock era în sală, Dave făcea glume, dar era ceva corect, nu?" , a spus jurnalista Sharon Carpenter. 

Citeste si: Cine este bărbatul care l-a atacat pe Dave Chappelle?!

Nu se știe exact de ce a fost atacat comediantul, însă un purtător de cuvânt al sălii de spectacole a anunțat că a fost declanșată o anchetă internă.

Reamintim că spectacolul „The Closer” al lui Chappelle, difuzat de Netflix anul trecut a fost criticat de unii activiști care au considerat că este defăimător la adresa persoanelor transgender. Gigantul american de streaming a respins aceste acuzații, anunțând că va continua colaborarea cu comediantul.

VIDEO: Actorul Dave Chappelle, atacat pe scenă în timpul unui spectacol din Los Angeles
Dave Chappelle, atacat pe scenă[Sursa foto: Hepta]

Citeste si: Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit peste față de actorul Will Smith: „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat”

„Genul este un fapt. Fiecare om din această cameră, fiecare om de pe Pământ a trecut printre picioarele unei femei pentru a fi pe Pământ. Este un fapt”, a fost una dintre declarațiile lui Chappelle care a stârnit controverse.

Atactul lui Dave Chappelle vine la scurt timp după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock 

Incidentul de marți noaptea are loc la puțin peste o lună după ce actorul Will Smith l-a lovit pe comediantul Chris Rock la gala Premiilor Oscar, incident care i-a adus o interdicție de 10 ani din partea Academiei Americane de Film.

Atacarea lui Dave Chappelle, un nou șoc la Hollywood
Chris Rock, pălmuit de Will Smith[Sursa foto: Captură video]

Potrivit televiziunii americane  ABC News, Chris Rock, care a fost pe scenă mai devreme în cursul serii, i s-a alăturat Chappelle la câteva momente după atac și a glumit: „ A fost Will Smith ăla?”.