Stiri mondene

Cine este bărbatul care l-a atacat pe Dave Chappelle?!

Cine este bărbatul care l-a atacat pe Dave Chappelle?!
Cine este bărbatul care l-a atacat pe Dave Chappelle?! [Sursa foto: Hepta]
Dave Chappelle a fost atacat pe scena Hollywood Bowl din Los Angeles. Cine este bărbatul care s-a năpustit asupra lui?!

Ieri seara un nou accident șocant s-a întâmplat în lumea actoriei. După scandalul cu Will Smith și Chris Rock, un nou comediant este pe prima pagină a ziarelor după ce a fost atacat pe scenă. 

Cine este bărbatul care l-a atacat pe Dave Chappelle?!
 Dave Chappelle?![Sursa foto: BBC ]

Este vorba despre comediantul Dave Chappelle care a fost atacat de un bărbat cu hanorac negru în timpul prestației sale de la „Netflix Is a Joke Festival”. Reamintim că în timp ce interpreta un set la Hollywood Bowl din Los Angeles, comediantul în vârstă de 48 de ani a fost doborât la pământ după ce un bărbat îmbrăcat cu

hanorac negru a urcat pe scenă.

Cine este bărbatul care l-a atacat pe Dave Chappelle?!
Cine este bărbatul care l-a atacat pe Dave Chappelle?![Sursa foto: Hepta]

Potrivit unui angajat al revistei PEOPLE, care a participat la eveniment, incidentul a avut loc spre sfârșitul momentului lui Chappelle, la doar câteva momente după ce acesta a făcut glume cu Will Smith. Glumele lui Chappelle despre actor apar la aproximativ cinci săptămâni după ce Will Smith a luat cu asalt scena Premiilor Oscar și l-a pălmuit pe Chris Rock după ce comediantul a făcut o glumă despre capul ras al Jadei Pinkett Smith.

Citeste si: VIDEO: Actorul Dave Chappelle, atacat pe scenă în timpul unui spectacol din Los Angeles

Cine este bărbatul care l-a atacat pe Dave Chappelle?!

Imediat după atac, un purtător de cuvânt al sălii de spectacol, a declarat că va începe o anchetă internă. Se pare că oamenii legii au reușit să-l prindă rapid pe atacator și i-au aflat identitatea.

Numele bărbatului este Isaiah Lee și are 23 de ani. În imaginile distribuite pe Twitter, a fost arătat că atacatorul este scos de la fața locului pe o targă. Purtătorul de cuvânt al LAPD a declarat pentru PEOPLE că Lee a fost tratat pentru răni și ulterior autorizat pentru a fi acuzat și anchetat.

Potrivit The Daily Beast, Lee cântă sub numele de „NoName Trapper”. În 2020, a înregistrat o melodie intitulată „Dave Chappell”. 

Atacatorul avea asupra lui și o armă, astfel că, a fost acuzat de oamenii legii de „agresiune cu o armă mortală”.