Stiri mondene

Andreea Bălan este atacată din nou de George Burcea. Actorul a reclamat-o la poliție: „Iarăși m-am lovit de refuz”

Andreea Bălan este atacată din nou de George Burcea
Andreea Bălan este atacată din nou de George Burcea [Sursa foto: Facebook]
George Burcea spune că a reclamat-o la poliție pe fosta lui soție. Ce s-a mai întâmplat între cei doi de data aceasta?!

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat și părea că cei doi nu mai au nimic de împărțit. Însă iată că între cei doi securea nu a fost îngropată așa cum credeam noi, iar George Burcea vine cu noi acuazații la adresa Andreei Bălan.

Citeste si: George Burcea, primele declarații după ce a câştigat custodia comună a fiicelor cu Andreea Bălan: „Doi ani am luptat să le am în brațe”

George Burcea, un nou atac la adresa Andreei Bălan. Ce l-a deranjat la artistă?!

Mai exact, actorul a făcut marți, 2 mai, o postare publică în care a expus cazul labradorului său, care se pare că rămăsese acasă la artistă.

George Burcea o acuză pe Andreea Bălan că nu a avut grijă de patruped așa cum trebuia, motiv pentru care a insitat de mai multe ori să-l ia și să-l ducă într-un loc în care să se poată bucura de spațiu și afecțiune, însă, spune el, s-a lovit de un refuz.

Andreea Bălan este atacată din nou de George Burcea
Andreea Bălan este atacată din nou de George Burcea[Sursa foto: Facebook]

„Probabil unii dintre voi știu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către «proprietara și mama acesteia». Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu“, a scris George Burcea în mesajul postat pe rețelele de socializare.

George Burcea a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu patrupedul, atât din vremea în care avea el grijă de el, cât și poze mai recente.

„Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă.

Andreea Bălan este atacată din nou de George Burcea
Andreea Bălan este atacată din nou de George Burcea[Sursa foto: Facebook]

Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii”, a mai scris bărbatul pe Facebook.