Info

DESPRE

Radio Impuls reprezinta o retea cu acoperire in cele mai importante orase ale tarii, care ofera ascultatorilor un program de infotainment, adesandu-se unui public urban, dinamic, dornic de continut fresh.

Radio Impuls s-a alaturat Kanal D in martie 2019, odata cu intrarea in Portofoliul Dogan Media International, si emite in Aiud, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Timisoara, Brasov, Tulcea, Bacau, Rasnov, Târgu-Mureș, Bistrita si Craiova. Cu 2 studiouri, la Cluj și la București, 13 stații locale și peste 4,5 milioane de ascultători din România, stația oferă ascultătorilor un program de infotainment, adresându-se unui public urban, dinamic, consumator de muzică și entertainment de calitate.

Radio Impuls atrage tot mai mult ascultatori de la o zi la alta, semnificativa este cresterea cotei de piata inregistrata in Bucuresti. Cel mai recent studiu de audienta radio, cel al valului al doilea 2020, desfasurat in perioada 27 aprilie-16 august, a reconfirmat trendul ascendent Radio Impuls.

Conform IMAS – Marketing si sondaje SA si Mercury Research S.R.L, statia a inregistrat o crestere a cotei de piata de 167% in Bucuresti, fata de acelasi val al anului anterior. De asemenea, Radio Impuls a avut o crestere semnificativa de 67% in ceea ce priveste indicatorul Daily Reach (%).