Stiri mondene

Andreea Bălan, prima reacție după ce fostul soț, George Burcea, i-a făcut plângere la Protecția Animalelor: „Neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav”

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea i-a făcut plângere la Protecția Animalelor
Andreea Bălan [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan a răspuns acuzațiilor făcute de fostul soț, George Burcea. Iată cum se apără artista!

Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou în centrul unui scandal, după ce actorul a acuzat-o pe fosta lui soție că a neglijat câinele pe care îl au împreună. Mai mult, a postat chiar și câteva imagini cu un puternic impact emoțional, în care cățelul apare cu răni grave, în diferite zone.

Citeste si: George Burcea, primele declarații după ce a câştigat custodia comună a fiicelor cu Andreea Bălan: „Doi ani am luptat să le am în brațe”

Reacția Andreei Bălan după ce a fost reclamată la Protecția Animalelor

După acuzațiile făcute de protagonistul serialului „Wednesday”, jurata de la „Te cunosc de undeva” a reacționat, spunându-le fanilor din mediul online cum s-au întâmplat, de fapt, lucrurile. Artista a demontat acuzațiile și a explicat că starea în care se află labradorul s-ar datora unor probleme de sănătate pe care acesta le are și nicidecum lipsei de îngrijire.

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea i-a făcut plângere la Protecția Animalelor
Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Cât despre faptul că a refuzat să i-l dea pe Jack actorului, pentru a rămâne în grija lui, Andreea Bălan a adăugat că fetițele pe care cei doi le au împreună s-au atașat de patruped, fiind motivul pentru care a ales să-l țină la ea acasă. 

Citeste si: Andreea Bălan este atacată din nou de George Burcea. Actorul a reclamat-o la poliție: „Iarăși m-am lovit de refuz”

„Jack este câinele familiei, cumpărat de mine acum 7 ani și crescut în curtea casei mele. De 6 luni are o dermatită care necesită tratament riguros. El trebuie uns, zilnic, cu diferite unguente, lucru pe care eu, mama mea și șoferul nostru l-am făcut de la aflarea diagnosticului. Totodată când e sub tratament, nu trebuie să fie în preajma copiilor. Nu s-a pus problema în ultimii 2 ani să fie ‘’dislocat’’ deoarece Ella și Clara îl iubesc foarte mult.

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea i-a făcut plângere la Protecția Animalelor
Andreea Bălan[Sursa foto: Instagram]

Acum, fiind implicată în mai multe proiecte TV, l-am rugat pe tatăl fetelor mele să se ocupe de el și i l-am oferit fără rețineri... neștiind că-l va folosi pe săracul animal bolnav în postări și că va face insinuări legate de starea de sănătate a cățelului. Noi îl iubim foarte mult pe Jack, iar eu mi-am asumat toate tratamentele și vizitele la veterinar încă din prima zi a lui în casa noastră, indiferent de costuri și a fost îngrijit ca orice alt membru al familiei, așa cum avem grijă și de pisica, broscuțele și papagalul familiei’’, a spus Andreea Bălan pe rețelele sociale.

În continuare, Andreea Bălan a mai scris că în ultima perioadă a tot fost atacată de George Burcea prin diverse postări și insinuări, însă, de fiecare dată a preferat să acționeze prin avocat. 

Andreea Bălan, prima reacție după ce fostul soț, George Burcea, i-a făcut plângere la Protecția Animalelor:
Andreea Bălan, prima reacție după ce fostul soț, George Burcea, i-a făcut plângere la Protecția Animalelor [Sursa foto: Instagram]