Stiri mondene

Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit peste față de actorul Will Smith: „Încă procesez ceea ce s-a întâmplat”

Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit peste față de actorul Will Smith
Chris Rock [Sursa foto: Captură video]
Prima reacţie a comediantului Chris Rock după ce a fost lovit de actorul Will Smith la gala premiilor Oscar.

Actorul Will Smith l-a lovit în direct, în timpul decernării Premiilor Oscar 2022, pe comediantul Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă nepotrivită la adresa soției sale, Jada Pinkett Smith.  

Chris Rock s-a întors pe scenă după incidentul de la Premiile Oscar

După ce incidentul de duminică seara a făcut deja înconjurul internetului, Chris Rock a avut un spectacol la The Wilbur, în Boston, miercuri seară.

Comediantul în vârstă de 57 de ani susține că încă „ mai procesează ” cele întâmplate, fără să mai facă vreo referire la evenimente, pe tot parcursul show-ului, scrie People

„Dați-mi voie să mă emoționez”, a spus Rock cu lacrimi în ochi. 

„Cum a fost weekendul vostru?”, a întrebat comediantul.

„Nu vreau să vorbesc despre ce s-a întâmplat, așa că dacă ați venit să auziți asta, am scris un spectacol întreg înainte de weekendul ăsta. Încă  procesez ce s-a întâmplat, și la un moment dat voi vorbi despre mizeria asta. Și voi fi serios și amuzant, dar acum, o să spun câteva glume”.  Comedianul, aflat în prezent în „Ego Death Tour”, și-a continuat apoi spectacolul.

Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit peste față de actorul Will Smith
Chris Rock[Sursa foto: Captură video]

Chiar dacă în timpul spectacolului o mulțime strigau numele lui Will Smith, comediantul nu a băgat în seamă strigătele și nu a menționat niciodată numele actorului pe tot parcursul show-ului. Potrivit unui spectator de la eveniment, Chris Rock le-a spus fanilor din audiență că probabil va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat, la un moment dat, într-o manieră serioasă.

„Cu excepția câtorva lucruri ciudate, viața este destul de bună acum”, a spus Chris Rock mai târziu, în numărul său de stand-up.

Citeste si: Chris Rock, mai celebru după ce a fost pălmuit de Will Smith la Oscar! Cererea și prețurile pentru biletele la turneul de comedie au crescut

Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit peste față de actorul Will Smith
Will Smith l-a lovit peste față pe Chris Rock[Sursa foto: Captură video]

Chris Rock a refuzat să depună plângere la Poliţie după ce a fost lovit peste faţă de Will Smith pe scena de la gala Oscar 2022

Departamentul de Poliţie din Los Angeles a confirmat pentru Variety că prezentatorul Chris Rock a refuzat să depună plângere în urma altercaţiei cu Will Smith   la cea de-a 94-a ediţie a galei premiilor Academiei Americane de Film care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Chris Rock, prima reacție după ce a fost lovit peste față de actorul Will Smith
Will Smith l-a lovit peste față pe Chris Rock[Sursa foto: Captură video]

Departamentele de investigaţie ale LAPD sunt la curent cu un incident între două persoane din timpul galei Premiilor Academiei. Incidentul a implicat un individ care l-a pălmuit pe altul.  Persoana implicată a refuzat să depună o plângere. Dacă părţile implicate doresc să depună plângere la o dată ulterioară, LAPD va fi disponibil pentru a finaliza un raport de investigaţie”, se arată în comunicatul Poliţiei. 

Citește continuarea aici!