Stiri

Priscilla Presley își va dubla vocea în serialul de desene animate, inspirat de viața lui Elvis

Priscilla Presley  își va dubla vocea în serialul de desene animate, inspirat de viața lui Elvis
Priscilla Presley [Sursa foto: Instagram]
Deși a atacat în instanță testamentul fiicei sale, Priscilla Presley are planuri mari. Actrița își va dubla vocea în serialul inspirat din viața lui Elvis.

Legendarul Elvis Presley va fi eroul unui serial de desene animate care se va lansa în curând pe Netflix, iar fosta sa soție, Priscilla Presley va da voce personajului feminin. Celebra actriță a făcut marele anunț în cadrul unei postăzi pe Twiiter, moment în care a  împărtășit cu fanii ei și trailerul producției. Serialul se numește ”Agent Elvis”, iar regele rock-n-roll-ului va schimba costumul de scenă cu un ruscsac zburător, în timp ce face parte dintr-un program de spionaj și se luptă cu forțele răului. 

Citește și: Iubitul Oanei Matache, amenințat cu bătaia de femei: ”Să-ți fie rușine că ai distrus o familie”. Iată ce masaje a primit Radu Siffredi

Priscilla Presley  își va dubla vocea în serialul de desene animate, inspirat de viața lui Elvis
Priscilla Presley [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Fiica Lisei Marie Presley nu stă cu mâinile încrucișate. Ce decizie a luat după ce bunica ei, Priscilla Presley a contestat testamentul mamei ei în instanță

Priscilla Presley își va dubla vocea în serialul inspirat din viața lui Elvis

Priscilla Presley a fost încântată să anunțe viitorul serial animat de comedie și de acțiune de la Netflix, care este inspirată din viața fostului ei soț și regele rock-n-roll-ului, Elvis Presley. Actrița, în vârstă de 77 de ani a postat e Twitter primul trailer al serialului ”Agent Elvis”, pe care ea și John Eddie l-au creat și care va apărea pe platforma de streaming pe data de 17 martie. 

Potrivit Entertainment Tonight, în cadrul serialului, Elvis Presley face parte dintr-un program secret de spionaj guvernamental, iar în același timp încearcă să își păstreze slujba de zi cu zi ca muzician legendar. Priscilla va da voce personajului care o interpretează în cadrul producției, în timp ce Matthew McConaughey va interpreta rolul lui Elvis. Don Cheadle, Kaitlin Olson, Johnny Knoxville, Niecy Nash și Tom Kenny vor face parte din distribuția serialului.

Citește și: Lisa Marie Presley si mama ei, Priscilla nu se aflau in relatii bune de mai bine de opt ani. Noi dovezi ies la iveala despre relatia celor doua artiste

Priscilla Presley a contestat in instanta testamentul fiicei sale, Lisa Marie Presley

Priscilla Presley a făcut marele anunț după ce a fost aspru criticată de fani pentru decizia s-a nepotrivită de a contesta în istanță testamentul fiicei ei. După moartea Lisei Marie, pe 12 ianuarie 2023, reprezentantul ei a confirmat că Graceland, o clădire istorică și fosta locuință a lui Elvis, va merge la cele trei fiice ale ei, Riley Keough, în vârstă de 33 de ani, și la gemenii de 14 ani, Harper și Finley.

Priscilla Presley  își va dubla vocea în serialul de desene animate, inspirat de viața lui Elvis
Priscilla Presley[Sursa foto: Instagram]

Ulterior, a ieșit la iveală faptul că Riley Keough și fratele ei, Benjamin, au fost numiți co-administratori ai averii Lisei Marie în 2016. Având în vedere că fiul regretatei cântărețe s-a stins din viață în anul 2020, după ce s-a sinucis, fiica cea mare a devenit unicul administrator al averii mamei sale, conform amendamentului din 2016 al testamentului lasat de Lisa Marie Presley . Cu toate acestea, Priscilla contestă „autenticitatea și validitatea” numirii lui Riley, susținând că „există multe probleme în jurul acesteia”.

Mai mulți fani au sărit în apărarea lui Riley Keough  și au contestat decizia bunicii sale. Mai mult chiar, un internaut o acuza pe mama Lisei că ar vrea să administreze averea pentru ca profiturile să intre în contul Scinetologiei, un cult de care actrița aparține și este foarte legata. Contrar mamei sale, Lisa Marie era împotrivă scinetologilor, astfel că și-a protejat toate afacerile de acest cult.