Stiri mondene

Cum se comportă Riley Keough cu gemenele în vârstă de 14 ani ale Lisei Marie Preseley

Riley Koeugh si gemenel Lisei Marie Presley
Cum se comporta Riley Keough cu surorile ei vitrege [Sursa foto: Hepta]
Fiul Priscillei Presley, Navarone Garibaldi, a facut primele dezvaluiri despre relatia dintre Riley Keough si gemenele Harper si Finnley.

Riley Keough își da toată silință și face tot ce îi sta în putință să aibă grija de surorile ei mai mici, în vârstă de 14 ani după ce mama lor, Lisa Marie, a murit luna trecuta, mai precis pe 12 ianuarie. Riley este atât de implicata în ce le privește pe gemene, a declarat unchiul lor, Navarone Garibaldi pentru publicația People.

Garcia, în vârstă de 35 de ani, este singurul copil al Priscillei Presley.

Bunica lui Riley, Priscilla, a avut o relație cu Marco Garibaldi, Navarrone fiind fiul celor doi, iar Lisa Marie este unicul copil al lui Elvis Presley și al Priscillei Presley.

Citește și: Motivul straniu al divorțului dintre Lisa Marie Presley și Michael Lokwood, chitaristul cu care a avut cele două gemene

Navarrone Garibaldi despre relatia dintre Riley Keough si gemenele Harper si Finn

Lisa Marie a avut gemenele împreună cu fostul soț, Michael Lockwood. Cei doi au avut custodie comuna ducând o bătălie aspra asupra celor doua gemene. Riley este fiica Lisei Marie cu primul soț, Danny Keough care și locuia pe aceeași proprietate cu Lisa Marie. Cei doi au mai avut împreună un fiu, Benjamin care s-a sinucis în 2020. 

După cum se vehiculează, Riley împreună cu cele doua gemene vor moșteni Graceland.

Acolo a crescut Lisa Marie, acolo este înmormântat și Elvis Presley care a murit la vârstă de 42 de ani pe când Lisa avea 9 ani. Graceland a fost lașat moștenire Lisei Marie prin documentul din 1993 când a împlinit 25 de ani. Apoi a devenit singurul proprietar al Graceland. Reședință este și locul de veci al lui Elvis, Lisa Marie și Benjamin.

Riley a fost la înmormântarea mamei sale la Graceland împreună cu soțul ei, Ben Smith Petersen care a citit o scrisoare emoționantă dedicata Lisei.

Riley Keoug, Lisa Marie Presley si gemenele Harper si Finn la un eveniment
Navarrone Garibaldi, primele detalii despre relatia dintre Riley Keough si gemenele Harper si Finn[Sursa foto: Hepta]

„O scrisoare către mama mea”.  

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai arătat că iubirea este singurul lucru care contează în viață. Sper să pot să-mi iubesc fiica așa cum m-ai iubit tu, în felul în care i-ai iubit pe fratele și surorile mele.

Mulțumesc pentru că mi-ai dat puterea, inima, empatia, curajul, simțul umorului, manierele, temperamentul, latura rebelă, tenacitatea. Sunt un produs al inimii tale, surorile mele sunt produsul inimii tale, fratele meu este un produs al inimii tale”, au fost cuvintele rostite de Ben Smith-Petersen, în numele soției sale, Riley Keough.

Citește și: Care a fost ultima dorință a Lisei Marie Presley: "Intenția ei a fost foarte clară!"

Riley Keough si gemenele Lisei Marie Presley ar trebui sa mosteneasca Graceland

Lisa Marie Presley a murit pe 12 ianuarie 2023 dupa un infarct. La cateva saptamani de la moartea artistei, Riley a postat si ultima poza pe care a facut-o impreuna cu mama ei.