Stiri mondene

Dezvăluirile emoționante ale lui Alex Bogdan: ”Mă doare că am provocat atât de multă suferință mamei mele”. Ce regret poartă în suflet celebrul actor

Dezvăluirile emoționante ale lui Alex Bogdan
Alex Bogdan [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
Alex Bogdan a făcut o serie de dezvăluiri legate despre regretul pe care îl poartă în suflet. Iată despre ce este vorba.

Alex Bogdan este unul dintre cei mai îndrăgiți și talentați actori ai generației noi, datorită perseverenței sale în lumea teatrului și cinematografiei. Mulți l-au cunoscut la „Mondenii!”, dar are la activ multe proiecte mărețe. Cu toate că a afișat mereu zâmbetul pe buze și i-a încântat pe toți cu talentul său, nimeni nu a știut drama prin care a trecut. Viața nu este întotdeauna ușoară, așa că a trecut și el printr-o tragedie cumplită.

De-a lungul carierei sale, Alex Bogdan nu s-a ferit niciodată să vorbească sincer cu fanii lui, chiar dacă de unele experiențe nu este deloc mândru.

Citește și: Avocatul fraților Sterp, primele declarații despre implicarea acestora în dosarul de înșelăciune: ”Li s-a prezentat o afacere legală”. În ce situație se află acum

Alex Bogdan
Alex Bogdan[Sursa foto: Facebook]

Alex Bogdan, despre cea mai grea perioadă din viața lui: ”Nu am știut cum  să gestionez toată situația”  

Invitat recent în cadrul unei emisiuni, Alex Bogdan  a dezvăluit cum a intrat în sevrajul jocurilor de noroc fără să își dea seama. Se amăgea singur că va câștiga, însă, realitatea l-a lovit din plin. Într-un moment de sinceritate, celebrul actor și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor, cărora le-a mărturisit despre perioada care l-a marcat de-a lungul vieții. Durerea este mare în sufletul actorului, după ce mama lui s-a stins din viață.

Regretă faptul că nu a reușit să gestioneze toată situația la vremea respectivă.

Dezvăluirile emoționante ale lui Alex Bogdan
Alex Bogdan[Sursa foto: Captură YouTube]

Conform spuselor sale, a fost o perioadă care l-a maturizat și în care a încercat să-și mascheze suferința și să-și vadă de ceea ce avea de făcut, pentru că știa că mamei sale i-ar fi plăcut ca el să nu se confrunte cu jocurile de noroc. În acel moment actorul nu putea să renunțe la viciu, motiv pentru care îi provocase mamei sale și mai multă suferință, fiind deja bolnavă.

Citește și: ”Am pierdut 150.000 de euro”. Alex Bogdan, confesiuni uluitoare despre dependența jocurilor de noroc. Actorul a rămas și fără apartament

„Cel mai mult mă doare că am provocat atât de multă suferință mamei mele care era deja bolnavă, aste este ceva cu care o să trebuiască să trăiesc toată viața pentru că mă simt vinovat că într-un fel acolo un procent, un motiv mic pentru care mama mea nu mai e, ea a fost bolnavă și din cauza mea pentru că am provocat atât de multă suferință unui om care nu merita asta, dar nu am știut efectiv nici eu cum să gestionez toată situația asta. De-aia spun pentru cine se uită și dacă treceți prin asta trebuie să primiți ajutor. Oprește-te, uită-te puțin la tine și să te gândești că lucrul ăsta îți va distruge viața”, a spus Alex Bogdan.