Stiri mondene

Fiul Priscillei Presley, Navarone Garcia, la un pas să fie ucis sub privirile mamei lui cu câteva zile înaintea morții Lisei Marie Presley

Navarone Garcia si Priscila Presley la un eveniment
Navarone Garcia a fost la un pas de moarte [Sursa foto: Hepta]
Priscilla Presley a trecut prin clipe de cosmar din cauza faptului ca fiul ei a fost pe punctul de a muri chiar sub ochii ei.

Priscilla Presley a fost martora la un accident care l-ar fi putut costa viață pe unicul ei fiu, Navarone Garcia care a fost atacat de un animal cu câteva zile înainte că tragica veste despre Lisa Marie Presley să aibă loc. Muzicianul în vârstă de 35 de ani vizita un sanctuar de animale din afara Los Angeles-ului cu mama lui în vârstă de 77 de ani în momentul când o cămilă i-a băgat tot capul în gura.

Citește și: Cine este Navarone Garibaldi Garcia! Iată tot ce trebuie să știi despre unicul fiul rămas în viață al Priscillei Presley

Fiul Priscillei Presley, la un pas de moarte sub privirile mamei lui

Câteva zile mai tărziu, sora lui vitrega, Lisa Marie Presley, unica fiica pe care Priscilla a avut-o cu Elvis Presley se stingea din viață în urma unui infarct la spital, cel de-al doilea, practic. 

Navarone Garcia si mama lui, Priscilla Presley
Navarone Garcia la un pas de a fi ucis[Sursa foto: Hepta]

Solistul formației The Them Guns a povestit pentru publicația People faptul că hrănea cămilă în momentul când a avut loc incidentul. Animalul care cântarea aproape 1 000 de kilograme s-a năpustit asupra lui în momentul când a văzut că nu mai are mâncare în mana. Cămila fusese abuzata într-un circ, spun sursele ulterior. 

"Când am rămas fară mâncare, m-a muscat de mana și aproape că m-a ridicat de la sol.

Apoi m-a pus la sol și mi-a luat capul în gura, efectiv, povestește fiul lui Marco Garibaldi.

Navarone Garcia a fost atacat de o camila intr-un sanctuar cu cateva zile inaintea mortii Lisei Marie Presley

Citește și: VIDEO Fiica Madonnei, umilită la prezentarea Marc Jacobs dupa ce i s-a refuzat accesul în clădire

Pentru că era un animal masiv, muncitorii de la sanctuarul respectiv nu puteau să îl elibereze, iar salvarea lui a venit din partea unui câine. Știa că ceva nu este în regula și a venit în fata cămilei lătrând. Atunci, mi-a dat drumul. Garcia a mai povestit că mama lui era înspăimântată pentru că totul se petrecuse sub ochii ei.  "A fost traumatizata!" Cei de la sanctuar au sunat la 911, însă fiul Priscillei a preferat să meargă singur la spital." Când am ajuns la Urgente, s-a întâmplat ceva destul de haios. Toată lumea stătea liniștită pe scaune, iar eu era plin de sânge din cap până în picioare."