Stiri mondene

Lia Bugnar, reacție neașteptată când a fost întrebată de Theo Rose: "Nu dispare". Ce a putut să spună despre iubita lui Anghel Damian

Cum a reacționat Lia Bugnar atunci când a fost întrebată de Theo Rose
Lia Bugnar și Theo Rose
Deși Lia Bugnar este echilibrată când vine vorba despre declarațiile publice, scenarista nu se poate abține să-și spună punctul de vedere. Iată ce a declarat în fața camerelor de filmat despre Theo Rose?!

Lia Bugnar și Anghel Damian au format un cuplu timp de opt ani, dar în vara lui 2022 și-au spus adio. După despărțire, Anghel Damian și-a refăcut viața alături de Theo Rose. Deși s-au separat, Lia Bugnar și Anghel Damian se văd aproape zilnic. Pentru că fosta concurentă de la "Bravo, ai stil!Celebrities" urmează să nască, acest lucru poate afecta decursul serialului. Lia Bugnar a decis să nu modifice în vreun fel rolul viitoarei mămice, nu vrea ca ea să profite de acest lucru și să dea peste cap scenariul.

Scenarista a fost întrebată dacă are tendința de a tachina personalui lui Theo Rose, iar aceasta a răspuns că încercă să facă personajele cât mai „urmăribile de către fanii serialului”.

''Nu înțeleg întrebarea! V-am explicat deja că lucrez cu toate personajele, încercând să le fac cât mai interesante și cât mai urmăribile de către fanii serialului.(...) Din perspectiva scenaristului eu continui să scriu povestea. În povestea noastră nu apare nicio sarcină.

Deci, personajul e prezent în film. Personajul nu dispare! ”
. a spus Lia Bugnar, conform Impact

Cum a reacționat Lia Bugnar atunci când a fost întrebată de Theo Rose
Lia Bugnar

Citește și: Lia Bugnar spune că nu a vorbit niciodată cu Theo Rose, deși colaborează pentru același proiect: „Ați vorbit de o sarcină?”

Cum se înțeleg Lia Bugnar și Anghel Damian, după despărțire

Chiar dacă s-au despărțit, Lia Bugnar și Anghel Damian  păstrează o legătură strânsă. Cei doi lucrează împreună la serialul „Clanul”, așa că se întâlnesc destul de des. Cei doi reușesc să colaboreze perfect și nu țin cont de trecut, având doar vorbe frumoase unul despre celălalt. Și asta este foarte important, căci, pe lângă faptul că oferă celorlalți un exemplu frumos, pot avea și o colaborare sănătoasă.

Cum se înțeleg Lia Bugnar și Anghel Damian, după despărțire
Lia Bugnar și Anghel Damian

Citește și: „Să vadă ce urme au lăsat”. Lia Bugnar nu și-a mai putut controla emoțiile și a izbucnit în lacrimi pe scena Premiilor Gopo 2023. Cel mai mare regret din viața celebrei scenariste

„Ce face Anghel este că el crează „scheletul’, ceea ce nu este deloc o treabă ușoară, e ceva greu și de multe ori ajungem în fundături că am complicat atât de tare poveștile și am pornit atâtea fire că nu mai știm. Atunci ne punem la un loc și ne gândim pe unde să scoatem cămașa. Dar de scris, întotdeauna am scris eu. Lucrăm împreună foarte mult. Te simți în siguranță când știi că e un om care are exact același gust cu tine și gândește la fel despre asta și este la fel de profesionist. Te simți în siguranță că nu trebuie să rezolvi singur lucrurile'', a declarat Lia Bugnar  pentru EGO.ro.