Stiri mondene

Bat clopote de nuntă în showbiz! Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc anul acesta

Cleopatra Stratan nuntă
Cleopatra Stratan a confirmat pe rețelele de socializare că marele eveniment din viața ei se va întâmpla mai devreme decât ne-am fi așteptat.

Pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda 2020 a fost unul dintre cei mai frumoși ani, în ciuda situației pandemice. Cei doi artiști s-au găsit unul pe altul și în ciuda faptului că o bună perioadă de timp au avut o relație la distanță, cei doi au reușit să se iubească.

Citeste si: Cleopatra Stratan răspunde zvonurilor: Este sau nu însărcinată?

Cleopatra Stratan spune cu mâna pe inimă că și-a găsit sufletul pereche și în ciuda vârstei, are de gând să meargă la altar cu Edward Sanda. Și ăsta nu e doar un zvon, ci un fapt confirmat de ea pe rețelele de socializare.

Cleopatra Stratan se mărită anul acesta?! 

Artista le-a dat ocazia fanilor să afle noi detalii din viața ei, așa că le-a lăsat pe Instagram o căsuță de tip întrebare - răspuns. Printre întrebările adresate de fani se numără: „Adevărat că îl iubești pe Eddi mai mult ca orice?”, „Ți-ai dori să ai o fată?” - ambele răspunsuri la întrebări fiind afirmative. Însă întrebarea care va închide gurile tuturor cârcotașilor este legată de nunta ei cu Edward Sanda. 

Cleopatra Stratan nuntă

Chiar dacă cei doi au declarat public că nunta nu va fi în viitorul apropiat, se pare că socoteala de acasă este alta. Cleopatra a fost întrebată de un internaut dacă își dorește să se căsătorească anul acesta cu Edward Sanda și a oferit un răspuns afirmativ.

Cleopatra Stratan nuntă

Când anume se va întâmpla marele eveniment, cu siguranță vom afla de la cei doi artiști.