Lansări muzicale

Cleopatra Stratan și Jorge au lansat „Dans Murdar”. Piesa este o „definiție a „filmelor” din mintea noastră

Cleopatra Stratan și Jorge
Cleopatra Stratan și Jorge - Dans Murdar [Sursa foto: Instagram]
Cleopatra Stratan și Jorge au lansat o piesă care promite să devină un adevărat hit al toamnei.

Cleopatra Stratan și Jorge au colaorat pentru a scoate pe piață un adevărat hit. „Dans Murdar” este o piesă adolescentină care transmite foarte multă emoție.

„`Dans Murdar` este definiția `filmelor` din mintea noastră, atunci când nu avem curaj să punem în cuvinte gândurile și sentimentele pe care le avem față de persoana de care ne îndrăgostim. Am retrăit dragostea la prima vedere atunci când am ascultat prima oară melodia asta și am vrut neapărat să o cânt.

Vocea Cleopatrei este la un alt nivel, mult mai pătrunzătoare, mai matură, senzuală și nu aș fi cântat acest single fară ea. Sunt foarte fericit de colaborarea noastră și îmi doresc ca ascultătorii să simtă sau să resimtă dragostea la prima vedere prin `Dans Murdar`”, declară JORGE. 

Cleopatra Stratan și Jorge
Cleopatra Stratan și Jorge - Dans Murdar [Sursa foto: Instagram]

Piesele Cleopatrei Stratan au avut un adevărat succes datorită vocii sale senzuale, dar și aparițiilor sale extrem de sexy.

Din fetița care cânta „Ghiță”, Cleopatra s-a transformat acum într-o frumoasă adolescentă care cântă cu foarte multă emoție despre cel mai mare dar din viața ei: iubirea. 

„Piesa am descoperit-o în studioul Famous Production în februarie. Mi-a plăcut de la primele acorduri și am insistat să o înregistrez, în dorința de a o lansa. O lună mai târziu, JORGE a venit cu propunerea să o lansăm împreună pentru că și lui i-a plăcut foarte mult melodia, așa că am fost de acord.

Deși pandemia ne-a afectat planurile, Jorge a reușit să vină la Chișinău și am filmat videoclipul cu Roman Burlaca care a reușit să ecranizeze `Dans Murdar` cu un scenariu de imagine stilat, senzual și fin.”, a spus Cleopatra. 

Jorge a mai colaborat și cu Pavel Stratan 

„Cu JORGE am mai avut proiecte de familie. În 2013, tata a lansat cu el `Geamantan`, iar de atunci am devenit prieteni de familie. Mi-a făcut mare plăcere să lansez «Dans Murdar» alături de el, mai ales că se potrivește perfect pe piesă și în același timp sperăm mult să placă și publicului așa cum ne place nouă.”, a mai adăugat Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Jorge
Cleopatra Stratan și Jorge - Dans Murdar [Sursa foto: Instagram]

JORGE a lansat piese de succes precum „Nimeni nu-i perfect” (feat. JO), „Cuburi de gheață” (alături de Theo Rose), „Noi”, „Primul sărut”, „Spumele mării”, „Geamantan” (feat. Pavel Stratan), „Nu ne potrivim” (feat. CRBL), „Iubirea noastră frige”, „Detector de minciuni” (feat. AMNA) și „Rain in July” (feat. Andreea Bănică), videoclipuri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.