Stiri mondene

Cleopatra Stratan a spus marele DA în ziua în care a împlinit 18 ani

Cleopatra Stratan
Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste și aseară au decis că vor să meargă împreună pe același drum.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt cel mai nou și cel mai tânăr cuplu din industria muzicală. Chiar dacă totul a plecat dintr-o simplă pietenie și sunt foarte tineri, ea 18, el 23, nu s-au sfiit să facă marele pas.

De ziua ei, Cleopatra aprimit foarte multe cadouri și a fost în centrul atenției la petrecerea ei, dar se pare că cel mai important cadou este un inel de logodnă. Suprinzător sau nu, Edward Sanda nu a stat foarte mult pe gânduri, el afirmând în foarte multe dintre interviuri că vede în Cleopatra femeia pe care a visat-o.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe Cleopatra Stratan, dar nu înainte de a-i cere aprobarea lui Pavel Stratan

Cu foarte multe emoții la purtător, dar cu binecuvântarea lui Pavel Stratan, Edward Sanda și-a luat inima în dinți și înainte peterecerea de majorat a Cleopatrei s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie. Gestul a fost unul surprinzător și pentru tânăra arrtistă, dar și pentru invitații care nu mai știau dacă au venit la majorat sau la cununie.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește”, a povestit Edward Sanda pentru Libertatea.

Cleopatra Stratan a recunoscut că nu s-a așteptat nicio secundă să fie cerută de soție chiar în ziua în care a devenit majoră cu acte în regulă. 

„Nu mă așteptam chiar astăzi să mă ceară în căsătorie. Așa că pot să spun că a fost o surpriză adevărată. A fost un eveniment foarte special și important pentru noi doi și așa o să rămână toată viața”, a povestit și Cleopatra Stratan, completată de logodnicul ei: „Dacă nu era azi, era mâine. Eu simțeam că ea este fata cu care pot să construiesc orice în viața asta, chiar dinainte să fim împreună. I-am zis lucrul acesta. Nu am mai întâlnit niciodată, pe nimeni, cum e Cleo”.