Stiri mondene

VIDEO: Andreea Bălan, momente dificile! Artista s-a accidentat la filmările noului videoclip: „Mi-a stat inima! Am încremenit”

Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului videoclip
Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului videoclip [Sursa foto: Facebook]
Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului clip. Cum se simte artista?!

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate vedete din România, un bun profesionist care știe cât de mult contează imaginea unui artist în industria showbiz-ului. Vedeta este perfecționistă, așa ca s-a implicat foarte mult pe platoul de filmare pentru noul său clip. Atât de mult, încât accidentele nu aveau cum să lipsească.

Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului videoclip
Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului videoclip[Sursa foto: Facebook]

Pentru a demonstra că viața de vedetă nu înseamnă numai strălucire și faimă, ci și multă muncă și momente dificile, jurata de la „Te cunosc de undeva” a împărtășit pe rețelele sociale imagini din culise, acolo unde vedeta a suferit un accident mai puțin plăcut.

În timp ce Andreea Bălan execută o coregrafie complexă cu trupa ei de dansatori, iar una dintre mișcări a presupus ca artista să fie ridicată în aer de câțiva dintre aceștia, vedeta s-a dezechilibrat și a luat o căzătură.  

Citeste si: Andreea Bălan se lansează în afaceri! În ce domeniu vrea să performeze artista: „O să încep două business-uri”

Mi-a stat inima! Oricum ești fenomenală!", ,,Sper ca nu ai pățit nimic...",,, Am încremenit, dar știai că ești pe mâini bune"/ „Sper că nu e nimic grav”/ „Vai de mine, mi-a sărit inima”/ „Deabia aștept piesa” sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii artistei.  

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe
Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan, noi schimbări în carieră

De când a devenit mamă, viața artistei s-a schimbat total, însă se împarte cu brio între familie și carieră. În cadrul unui interviu, Andreea Bălan a vorbit despre rolul de mămică, dar și despre noile schimbări pe care vrea să le facă în cariera sa. Conform spuselor sale, cele două fete sunt o prioritate în viața ei, motiv pentru care frumoasa artistă nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte ca până acum.

Citeste si: Andreea Bălan își dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mamă surogat: Eu nu mai pot să-l fac”

”Sunt fericită, liniștită- cred că asta e cel mai important, să fiu liniștită pentru fetele mele. Orice are mama, se transmite copilului și pentru mine e important ca ele să fie fericite și să mă simtă și pe mine.  (...)   Am foarte multe concerte în luna august, 8 concerte, e foarte bine pentru începutul acesta de după pandemie. 

Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului videoclip
Andreea Bălan s-a accidentat la filmările noului videoclip[Sursa foto: Facebook]

În rest, fetițele îmi ocupă tot timpul Nu o să mai iau la fel de multe concerte cum aveam înainte să am copii și am și un alt preț, îmi selectez cu atenție concertele, să fie cât mai aproape de casă. Am timp și pentru ele. De când sunt mamă ele sunt pe primul loc și tot programul mi-l fac în funcție de ele, filmările, concertele… Încerc să le îmbin pe toate, dar programul exact mi-l fac în funcție de ele',   a spus vedeta.

Citește continuarea aici!