Stiri mondene

Andreea Bălan, noi schimbări în carieră! Motivul pentru care nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte: ”Programul mi-l fac în funcție de...”

Andreea Bălan, noi schimbări în carieră! Motivul pentru care nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte
Andreea Bălan, noi schimbări în carieră! Motivul pentru care nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan a decis să facă niște schimbări în cariera sa! Artista le-a dezvăluit fanilor motivul pentru care nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte ca până acum. Uite despre ce este vorba!

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din România! Jurata de la ”Te cunosc de undeva” este urmărită de mii de internauți în mediul online. Totodată, vedeta se poate lăuda cu o carieră de succes în lumea muzicală. De când a devenit mamă, viața artistei s-a schimbat total, însă se împarte cu brio între familie și carieră. În cadrul unui interviu, Andreea Bălan a vorbit despre rolul de mămică, dar și despre noile schimbări pe care vrea să le facă în cariera sa.

Conform spuselor sale, cele două fete sunt o prioritate în viața ei, motiv pentru care frumoasa artistă nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte ca până acum.

Andreea Bălan, noi schimbări în carieră! Motivul pentru care nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte
Andreea Bălan, noi schimbări în carieră! Motivul pentru care nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte[Sursa foto: Instagram]

”Sunt fericită, liniștită- cred că asta e cel mai important, să fiu liniștită pentru fetele mele. Orice are mama, se transmite copilului și pentru mine e important ca ele să fie fericite și să mă simtă și pe mine. (...)  Am foarte multe concerte în luna august, 8 concerte, e foarte bine pentru începutul acesta de după pandemie. Lansez în toamnă un nou album, după 15 septembrie, care se numește „Soare după nori', am lansat o piesă nouă, de pe acest album, care se numește „Ne îndrăgostim'. În rest, fetițele îmi ocupă tot timpul. Nu o să mai iau la fel de multe concerte cum aveam înainte să am copii și am și un alt preț, îmi selectez cu atenție concertele, să fie cât mai aproape de casă. Am timp și pentru ele. De când sunt mamă ele sunt pe primul loc și tot programul mi-l fac în funcție de ele, filmările, concertele… Încerc să le îmbin pe toate, dar programul exact mi-l fac în funcție de ele',  a spus Andreea Bălan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Andreea Bălan, despre vacanța petrecută cu cele două fiice ale sale

Andreea Bălan și fiicele sale au petrecut o vacanță în Egipt timp de o săptămână. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” s-a relaxat și s-a distrat alături de Ela, Clara și de mama sa.

Andreea Bălan, despre vacanța petrecută cu cele două fiice ale sale
Andreea Bălan, despre vacanța petrecută cu cele două fiice ale sale[Sursa foto: Instagram]

„Fetele s-au simțit foarte bine, ultima vacanță a lor a fost în Mauritius și Ela care avea trei ani atunci, a ținut minte acea vacanță. Își dorea la un moment dat această vacanță și s-a ivit această oportunitate. Am acceptat cu drag, am primit cadou această vacanță din partea unei agenții de voiaj. Contează foarte mult pentru copii să meargă în vacață și să facă și alte lucuri față de cele pe care le fac aici. Ela a avut oportunitatea să călărească și să înoate. Nu mai are frică de apă, înoată cu colacul”, povestise Andreea Bălan.