Stiri mondene

Andreea Bălan iubește din nou?! Artista, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă: „Dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”

Andreea Bălan iubește din nou?! Artista, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă
Andreea Bălan iubește din nou?! Artista, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă [Sursa foto: Instagram]
În cadrul unui interviu, Andreea Bălan a vorbit despre viața amoroasă. Iubește Andreea Bălan din nou?!

Andreea Bălan are o carieră de succes după mulți ani de muncă! Trupa Andre i-a adus faima, iar din acel moment, artista nu a mai dispărut din lumina reflectoarelor. Pentru că oamenii sunt iubitori de detalii picante, putem spune că viața amoroasă a Andreei Bălan i-a ținut activi pe rețelele sociale. Unele relații ale vedetei au fost mai lungi, altele mai scurte, însă toate au fost un eșec pentru jurata emisiunii „Te cunosc de undeva!”.

Relația cea mai roditoare a fost cu George Burcea, alături de care vedeta are două fete superbe.

Andreea Bălan iubește din nou?! Artista, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă
Andreea Bălan iubește din nou?! Artista, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă[Sursa foto: Instagram]

Despre viața amoroasă a cântăreței nu se mai cunosc atât de multe lucruri ca în anii trecuți, asta pentru că artistă preferă să fie mult mai discretă. În cadrul unui interviu recent, Andreea Bălan și-a surprins fanii cu declarațiile pe care le-a făcut despre acest subiect.  

Citeste si: Andreea Bălan, imagini inedite din Egipt! Cum se distrează artista alături de fiicele sale

„Dragostea în primul rând trebuie să o ai în tine, trebuie tu să te iubești pe tine și să te simți împlinită, pentru că apoi Universul îți trimite persoana potrivită dacă tu ești bine cu tine, nu trebuie să cauți dragostea, dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină. Persoanele au apărut în viața mea inopinat, nu a trebuit să fac ceva, pur și simplu dragostea vine”,  a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan iubește din nou?! Artista, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă
Andreea Bălan iubește din nou?! Artista, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă[Sursa foto: Instagram]

Andreea Bălan se lansează în afaceri

Deși piesele artistei sunt ascultate de milioane de fani din toată țara, Andreea Bălan vrea să se dezvolte profesional și are de gând să înceapă două proiecte antreprenoriale. Artista își dorește să se implice foarte mult în acest nou capitol din viața ei.

Citeste si: Andreea Bălan și George Burcea, scandal uriaș în plin proces de divorț! Unul dintre motive este Viviana Sposub: „Ce-mi saluți tu copiii?”

„Da, vreau să mă lansez în lumea afacerilor.(...) O să încep două business-uri în care o să mă implic foarte mult", a spus Andreea Bălan.

Citește continuarea aici!