Stiri mondene

Andreea Bălan, decizie neașteptată după conflictul cu George Burcea

Andreea Bălan, decizie neașteptată după conflictul cu George Burcea
Andreea Bălan, decizie neașteptată după conflictul cu George Burcea [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan i-a surprins pe toți! Artista a luat o decizie neașteptată după scandalul cu George Burcea. Uite despre ce este vorba!

În urmă cu câteva zile, un nou scandal și-a făcut apariția între Andreea Bălan și George Burcea, dar de data aceasta a fost implicată și Viviana Sposub, iubita actorului. După ce ar fi insistat foarte mult să ia legătura cu fiicele lui, protagonistul serialului „Wednesday” a reușit într-un final să vorbească cu jurata de la „Te cunosc de undeva”.

Andreea Bălan, decizie neașteptată după conflictul cu George Burcea
Andreea Bălan, decizie neașteptată după conflictul cu George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Ulterior, George Burcea a vorbit puțin cu Clara, fiica cea mică, apoi fiica actorului a vorbit și cu concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, moment în care ar fi intervenit Andreea Bălan, fiind extrem de furioasă

că Viviana Sposub vorbește cu fetițele sale. După ce i-a adresat vorbele urâte Vivianei, Andreea Bălan ar fi închis telefonul și nu ar mai fi răspuns apelurilor actorului.

Citeste si: Andreea Bălan are planuri mari de viitor! Artista se lansează în afaceri: „O să încep două business-uri”

Recent, frumoasa blondină și-a făcut bagajele și a plecat într-o vacanță în Dubai, acolo unde a mai fost înainte de Crăciun împreună cu fetele ei și mama sa.

Din imaginile postate de artistă pe rețelele sociale, putem vedea că Andreea Bălan s-a cazat la un hotel de lux lângă plajă și se bucură din plin de fiecare moment petrecut acolo, semn că vrea să uite conflictul dintre ea și tatăl fetițelor sale. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

George Burcea, primele declarații despre conflictul dintre el și Andreea Bălan

Deși Andreea Bălan nu a dorit să comenteze pe marginea subiectului, George Borcea a confirmat că între el și mama copiilor săi a fost o ceartă uriașă! Îndrăgitul actor susține că are dovezi clare că a căutat-o disperat pe artistă pentru a-și vedea copiii, însă, în ultimele zile, nimeni nu i-a mai răspuns la telefon. 

Citeste si: Viviana Sposub a răbufnit în mediul online, după ce Andreea Bălan a dat-o în judecată: ”Oare ar fi fost mai mulțumită dacă nu aș fi acceptat copiii?”

„Le iau doar atunci când mi se permite (n.r. pe cele două fiice, Ella și Clara). Și atunci doar pe timp de zi câteva ore, căci așa este ordinul de SUS (n.r. Andreea Bălan). Sunt momente în care sun 3-4 zile la rând pe numărul bunicii și mamei copiilor mei, dar nu mi se răspunde. Am fost la poartă, am sunat, am sunat pe telefon și tot nu mi s-a răspuns. Ce vreți să fac?

Andreea Bălan, decizie neașteptată după conflictul cu George Burcea
Andreea Bălan, decizie neașteptată după conflictul cu George Burcea[Sursa foto: Instagram]

Am stat acasă la ea, așa cum mi s-a cerut, le-am luat doar câteva ore acasă la mine, așa cum mi s-a cerut. Ce vină am eu că Viviana se joacă cu ele, iar ele o îndrăgesc și de multe ori când eu vorbesc cu fetele, acestea îmi cer să le-o dau pe Viviana să o salute și să o pupe? Da, este adevărat că de față cu copiii, Andreea a înjurat și a spus cuvinte foarte urâte atât la adresa mea, cât și la adresa Vivianei, dar ce pot să fac eu?,  a spus George Burcea.

Citește continuarea aici!