Stiri mondene

Andreea Bălan își dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mamă surogat: Eu nu mai pot să-l fac”

Andreea Bălan își  dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mama surogat
Andreea Bălan își dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mama surogat [Sursa foto: Captură YouTube]
Andreea Bălan vrea să fie din nou mamă! Iată ce dezvăluiri a făcut artista despre cel de-al treilea copil!

La nașterea celui de-al doilea copil, Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Artista a avut o embolie amiotică, iar viața i-a fost pusă în pericol. Familia ei a fost îngrijorată, mai ales că, pentru câteva secunde, inima ei a încetat să-i mai bată. Vedeta a mai suferit alte două operații grele, în urma cărora a primit un verdict greu de acceptat, acela că nu va mai putea niciodată să facă copii.

Andreea Bălan își  dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mama surogat
Andreea Bălan își dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mama surogat[Sursa foto: Captură YouTube]

Invitată în cadrul unui podcast, jurata de la „Te cunosc de undeva” a dezvăluit că are o mare dorință, aceea de a avea și un băiat, însă, din păcate, fosta soție a lui George Burcea nu mai poate să-l facă. De aceea, se gândește ca, în viitor, să apeleze la o mamă surogat!

Citeste si: Andreea Bălan iubește din nou?! Artista, dezvăluiri inedite despre viața amoroasă: „Dacă tu ești bine cu tine dragostea o să vină”

„Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă surogat”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan își dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mama surogat
Andreea Bălan își  dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mama surogat[Sursa foto: Captură YouTube]

Andreea Bălan, motivul pentru care nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte

De când a devenit mamă, viața artistei s-a schimbat total, însă se împarte cu brio între familie și carieră. În cadrul unui interviu, Andreea Bălan a vorbit despre rolul de mămică, dar și despre noile schimbări pe care vrea să le facă în cariera sa. Conform spuselor sale, cele două fete sunt o prioritate în viața ei, motiv pentru care vedeta nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte ca până acum.

Citeste si: Andreea Bălan se lansează în afaceri! În ce domeniu vrea să performeze artista: „O să încep două business-uri”

”Sunt fericită, liniștită- cred că asta e cel mai important, să fiu liniștită pentru fetele mele. Orice are mama, se transmite copilului și pentru mine e important ca ele să fie fericite și să mă simtă și pe mine.    Am foarte multe concerte în luna august, 8 concerte, e foarte bine pentru începutul acesta de după pandemie. Lansez în toamnă un nou album, după 15 septembrie, care se numește „Soare după nori', am lansat o piesă nouă, de pe acest album, care se numește „Ne îndrăgostim'. În rest, fetițele îmi ocupă tot timpul

Andreea Bălan își mai dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mama surogat
Andreea Bălan își mai dorește un băiat! Artista vrea să apeleze la mama surogat[Sursa foto: Instagram]

Nu o să mai iau la fel de multe concerte cum aveam înainte să am copii și am și un alt preț, îmi selectez cu atenție concertele, să fie cât mai aproape de casă. Am timp și pentru ele. De când sunt mamă ele sunt pe primul loc și tot programul mi-l fac în funcție de ele, filmările, concertele… Încerc să le îmbin pe toate, dar programul exact mi-l fac în funcție de ele',   a spus Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!