Stiri mondene

Andreea Bălan se lansează în afaceri! În ce domeniu vrea să performeze artista: „O să încep două business-uri”

Andreea Bălan se lansează în afaceri
Andreea Bălan se lansează în afaceri [Sursa foto: Instagram]
Andreea Bălan vine cu o surpriză de proporții pentru fanii săi! Artista vrea să se lanseze în lumea afacerilor. Ce planuri are vedete pentru anul 2022?!

Andreea Bălan, una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală, a anunțat că vrea să se lanseze în domeniul afacerilor. Deși piesele artistei sunt ascultate de milioane de fani din toată țara, Andreea Bălan vrea să se dezvolte profesional și are de gând să înceapă două proiecte antreprenoriale. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” își dorește să se implice foarte mult în acest nou capitol din viața ei.

Citeste si: Andreea Bălan, imagini inedite din Egipt! Cum se distrează artista alături de fiicele sale

  „Da, vreau să mă lansez în lumea afacerilor.(...) O să încep două business-uri în care o să mă implic foarte mult", a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan se lansează în afaceri
Andreea Bălan se lansează în afaceri[Sursa foto: Instagram]

O vom vedea mai rar pe scenă pe Andreea Bălan. Motivul pentru care nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte

De când a devenit mamă, viața artistei s-a schimbat total, însă se împarte cu brio între familie și carieră. În cadrul unui interviu, Andreea Bălan a vorbit despre rolul de mămică, dar și despre noile schimbări pe care vrea să le facă în cariera sa. Conform spuselor sale, cele două fetițe sunt o prioritate în viața ei, motiv pentru care frumoasa artistă nu mai vrea să susțină la fel de multe concerte ca până acum.

Citeste si: Andreea Bălan, despre relația specială pe care o are cu mama ei: ”Este stâlpul nostru și fără ea nu am putea exista”

”Sunt fericită, liniștită- cred că asta e cel mai important, să fiu liniștită pentru fetele mele. Orice are mama, se transmite copilului și pentru mine e important ca ele să fie fericite și să mă simtă și pe mine. (...) 

Andreea Bălan se lansează în afaceri
Andreea Bălan se lansează în afaceri[Sursa foto: Instagram]

În rest, fetițele îmi ocupă tot timpul Nu o să mai iau la fel de multe concerte cum aveam înainte să am copii și am și un alt preț, îmi selectez cu atenție concertele, să fie cât mai aproape de casă. Am timp și pentru ele. De când sunt mamă ele sunt pe primul loc și tot programul mi-l fac în funcție de ele, filmările, concertele… Încerc să le îmbin pe toate, dar programul exact mi-l fac în funcție de ele',  a mai declarat Andreea Bălan.

Citește continuarea aici!