Stiri

TOP 10 seriale ca rating pe IMDB. Trebuie neapărat să te uiți la ele dacă nu le-ai văzut

TOP 10 seriale ca rating pe IMDB. Trebuie neapărat să te uiți la ele dacă nu le-ai văzut
Breaking Bad [Sursa foto: Facebook ]
Vedeţi în acest material care sunt cele mai bune zece seriale, topul fiind realizat pe baza ratingurilor de pe IMDB.

 Cu siguranţă, nu te-ai fi aşteptat ca acest top să arate aşa, însă acestea sunt cele mai bune zece seriale, conform ratingurilor primite pe IMDB. În acest top au intrat foarte multe documentare, iar BBC este lider la acest capitol.

TOP cele mai bune 10 seriale, conform ratingului de pe IMDB

 1. Planet Earth II (2016)

Seria documentară BBC a fost prima din istoria gigantului media britanic care a fost produsă în 4K.

Documentarul a avut un succes uriaş, primul episod adunând 12,26 milioane de vizualizări, doar în Marea Britanie. 9,5 este nota serialului de pe IMDB, din peste o sută de mii de voturi.

 2. Planet Earth (2006)

BBC a dus la un alt nivel producţia pentru acest documentar, fiind cel mai scump din istoria trustului britanic. În acelaşi timp, acesta a fost şi primul filmat în High Definition.

 3. Band of Brothers (2001)

Nu este nevoie să spun decât că această mini-serie a fost produsă de Steven Spielber şi de Tom Hanks şi că a câştigat premii la Emmy şi la Golden Globe, aşa că dacă nu ai urmărit-o, este cazul să te uiţi, nu vei regreta.

TOP 10 seriale ca rating pe IMDB. Trebuie neapărat să te uiți la ele dacă nu le-ai văzut
Band of Brothers[Sursa foto: Facebook ]

 4.

Breaking Bad (2008)

Breaking Bad este unul dintre cele mai urmărite seriale din lume. De-a lungul celor cinci sezoane, Walter White, un profesor sclipitor, dar foarte prost plătit, ajunge să prepare droguri de mare risc, pentru a-i asigura familiei sale un trai bun, el fiind diagnosticat cu cancer. Colaborează cu unul dintre foştii săi studenţi, iar alăturarea celor doi este de-a dreptul explozivă.

TOP 10 seriale ca rating pe IMDB. Trebuie neapărat să te uiți la ele dacă nu le-ai văzut
Breaking Bad[Sursa foto: Facebook ]

 5. Chernobyl (2019)

Producţia HBO prezintă povestea din spatele dezastrului de la Cernobîl şi eforturilor care s-au depus după aceea, pentru a curăţa zona.

 6. The Wire (2002)

The Wire este serialul poliţist cel mai apreciat de către fani. Această producţie se întinde pe cinci sezoane, având în total 60 de episoade.

 7. Blue Planet II (2017)

În acest top şi-a făcut loc un alt documentar despre natură, Blue Planet II. Serialul este produs tot de BBC şi este prezentat de Sir David Attenborough.

 8. Our Planet (2019)

Acesta este prima serie documentară produsă vreodată de Netflix. Este extrem de apreciată, până acum adunând peste 100 de milioane de  vizualizări.

 9. Cosmos: A Spacetime Odyssey (2014)

Acest documentar a fost extrem de apreciat şi de critici, câştigând numeroase premii la galele de profil din întreaga lume.

 10. Cosmos (1980)

Cosmos a fost primul documentar ştiinţific despre care îndradevăr se poate spune că a schimbat percepţia omului asupra lumii noastre.