Stiri

Ce filme și seriale noi apar în luna iunie pe platforma HBO Go

Ce filme și seriale noi apar în luna iunie pe platforma HBO Go
Claws [Sursa foto: Facebook ]
HBO Go introduce alte câteva titluri în colecţia sa, începând din luna iunie. Iată ce filme şi seriale vor apărea!

 Este adevărat că Netflix adaugă mult mai multe titluri noi lună de lună, dar şi pe HBO Go există o varietate mare de filme şi de seriale foarte apreciate. În această lună, pe HBO Go vor fi lansate câteva drame bune, dar şi comedii şi noi seriale. Iată ce producţii vor apărea pe HBO Go din luna iunie!

Noutăţile lunii iunie pe HBO Go

 Pilat este un film care va fi disponibil pe HBO Go începând cu 6 iunie.

Acţiunea se concentrează pe relaţia mamă-fiică dintre Anna şi Iza, un doctor respectat. După ce rămâne văduvă, Anna îşi ascultă fata şi decide să se mute alături de ea într-un apartament din oraş, dar lucrurile nu evoluează deloc în direcţia dorită. Tensiunile dintre cele două cresc din ce în ce mai mult, iar în final se dezvoltă o criză cu consecinţe grave.

 Un alt film care va avea premiera pe HBO Go în luna iunie este David, o dramă care aduce în atenţia publicului un subiect foarte delicat, anume depresia. 

 Parfumurile este o producţie care va fi disponibilă pe HBO Go începând cu 5 iunie. Anne Walberg este personajul principal în această comedie. Specialistă în parfumuri, aceasta are un caracter egoist însă. 

 Un alt film disponibil de la 1 iunie este Deadwood, în timp ce producţia Interior, o dramă lansată în 2019, va putea fi urmărită începând cu 3 iunie.

Ce filme și seriale noi apar în luna iunie pe platforma HBO Go

 De pe 8 iunie, apare pe HBO Go şi sezonul 4 al serialului Conversaţii la frizerie. În acest serial este vorba despre vedetele americane şi poveştile lor, pe care prezintă în exclusivitate, de pe scaunul de la salon. 

Ce filme și seriale noi apar în luna iunie pe platforma HBO Go

 Începând cu 10 iunie, va fi disponibil pe HBO Go şi sezonul patru al serialului Printre Degete. Acesta va fi şi ultimul sezon al seriei, în care acţiunea se întâmplă la un salon din Florida, unde lucrează cinci manichiuriste perfide.