Stiri

TOP 4 cele mai controversate filme de pe Netflix

TOP 4 cele mai controversate filme de pe Netflix
Willem Dafoe şi Charlotte Gainsbourg în Nymphomaniac [Sursa foto: Facebook ]
Pe Netflix chiar se găsesc filme şi seriale pentru toate gusturile. Unele dintre producţiile de pe platforma de streaming sunt foarte controversate.

 

 Poate că a devenit deja un stereotip când spunem despre Netflix că este o platformă de streaming care poate satisface gusturilor tuturor oamenilor, dar chiar este adevărat. Unele producţii pe care le găsim pe Netflix abordează subiecte atât de sensibile, încât au iscat foarte multe discuţii şi controverse.

Topul celor mai controversate filme de pe Netflix

 Love

Acest film regizat de Gaspar Noe a stârnit multe controverse, pentru că scenele de sex sunt reale, iar producţia a fost lansată în 3D. Un student american care trăieşte în Paris şi care este cuplat cu o fată de origine franceză încearcă să aducă mai mult entuziasm în viaţa lor sexuală. Cei doi întâlnesc o daneză cu care întreţin relaţii intime, dar băiatul nu se mulţumeşte doar cu atât şi îşi înşeală iubita, iar amanta sa rămâne gravidă.

  Nymphomaniac

Lars Von Trier a împărţit acest film în două părţi, în care Joe, personaj interpretat de Charlotte Gainsbourg şi Stacy Martin îi povesteşte unui bătrânel aparent simpatic istoria sa sexuală. Filmul este extrem de greu de privit, din cauza presiunii psihologice la care sunt supuşi urmăritorii.

TOP 4 cele mai controversate filme de pe Netflix
Charlotte Gainsbourg în Nymphomaniac[Sursa foto: Facebook ]

 The Paperboy

O dramă americană care îi are în distribuţie pe Nikole Kidman, Matthew McConaughey, Zac Efron, David Oyelowo, John Cusack şi Macy Gray nu poate fi rea, aşa este? Însă unele scene de sex din film sunt de-a dreptul greţoase şi au stârnit indignare printre privitori.

 White Girl

Regizoarea Elizabeth Wood a avut de unde să se inspire pentru această dramă. Prinipalele ei surse au fost filmul Kids, regizat de Larry Clark, dar şi propria ei viaţă, care a alunecat la un momentdat pe o pantă a petrecerilor continue şi a drogurilor. În White Girl, personajul principal, Leah, se adânceşte într-un stil de viaţă îmbibat în droguri şi în sex la întâmplare. Elizabeth Wood a fost acuzată că a creat un astfel de film pentru a ieşi în evidenţă şi pentru a deveni cunoscută la Hollywood. Ea nu a fost afectată şi a răspuns: "Este interesant pentru mine că sexualitatea îi supără pe oameni mai mult decât să vorbească despre rasă sau orientatare sexuală".