Stiri mondene

Sărbătorita zilei de astăzi: Alexia Eram împlinește 22 de ani! Mesajul special transmis de iubitul ei, Mario Fresh: „Femeie frumoasă! Te iubesc mult”

Alexia Eram împlinește 22 de ani
Alexia Eram împlinește 22 de ani [Sursa foto: Instagram]
Alexia Eram împlinește frumoasa vârstă de 22 de ani! Iată cum a fost surprinsă de cele mai importante persoane din viața ei!

Alexia Eram este idolul a sute de mii de adolescenți. Iubita lui Mario Fresh este foarte activă în mediul online de ani buni, timp în care și-a conturat foarte bine imaginea de influencer. Astăzi, 31 august, este o zi specială pentru fiica Andreei Esca. Tânăra împlinește frumoasa vârstă de 22 de ani. Comunitatea numeroasă pe care o are pe rețelele sociale, dar și prietenii apropiați au fost cei care i-au transmis numeroase mesaje cu ocazia aniversării sale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Mai mult, încă de la miezul nopții, Alexia Eram a împărtășit cu fanii ei surpriza de care a avut parte, chiar la ea acasă. Din imaginile postate la InstaStory, internuații au observat că iubita lui Mario Fresh a fost surprinsă atunci când pe ușă au intrat, cu flori, cu artificii, cu tort și cu o mulțime de cadouri prietenii săi apropiați, membrii familiei, dar și partenerul ei de viață, Mario Fresh. 

Citeste si: Mario Fresh, despre cum a decurs prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram: ”Am tremurat vreo jumătate de an”

”La mulți ani, femeie frumoasă! Te iubesc mult!”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

Alexia Eram împlinește 22 de ani
Alexia Eram împlinește 22 de ani[Sursa foto: Instagram]

De unde își câștigă Alexia Eram banii

Fiica Andreei Esca  este o tânără independentă ce se întreține singură. Fiind populară în mediul online, sărbătorita zilei spune despre ea că este creator de conținut și că toate veniturile ei vin din activitatea pe care o are pe rețelele sociale.

Alexia Eram împlinește 22 de ani
Alexia Eram împlinește 22 de ani[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram, 6 ani de relație! Fiica Andreei Esca, detalii neștiute din viața de cuplu: „E o chestie de-a lui”

Eu sunt content creator, pentru că oamenii au avut o problemă cu termenul influencer, dar eu nu am nicio problemă. Pot să spun că sunt influencer, eu sunt activă și pe YouTube. Din social media îmi iau toate veniturile. Colaborez și cu Alist Magazine, revista mamei mele, unde fac o pagină de shopping, unde înainte făceam și o emisiune despre fashion”,  a spus Alexia Eram.