Stiri

Fiica Andreei Esca întoarce banii cu lopata. Ce sume fabuloase câştigă Alexia Eram

Fiica Andreei Esca întoarce banii cu lopata.  Ce sume fabuloase câştigă Alexia Eram
[Sursa foto: Facebook ]
Alexia Eram încearcă să nu depindă de banii părinţilor. La doar 21 de ani, fiica Andreei Esca produce sume frumoase din social media.

Alexia Eram încearcă să îi calce pe urme mamei sale, Andreea Esca, vedeta TV cunoscută de toată ţara. La doar 21 de ani, Alexia are deja un număr uriaş de fani, dar şi venituri pe măsură. Iată sumele ameţitoare pe care le produce fiica Andreei Esca!

Alexia Eram, expertă în social media. Câţi urmăritori are şi câţi bani produce

Alexia Eram a început să apară în social media de la o vârstă foarte fragedă, iar acum este un influencer cu sute de mii de fani pe reţelele sociale.

Fiica Andreei Esca are doar pe Instagram 720 de mii de urmăritori. Pe Tik Tok o urmăresc 242 de mii de persoane, iar pe Youtube are 197 de mii de subscriberi. Pe Facebook are însă doar 16 mii de urmăritori.

Fiica Andreei Esca întoarce banii cu lopata.  Ce sume fabuloase câştigă Alexia Eram

Pe lângă banii pe care îi face pe conturile sale de social media, Alexia deţine şi o firmă care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și comunicării. Conform raportărilor făcute la ANAF, Alexia Eram a avut în 2021 o cifră de afaceri fabuloasă: peste 900.000 de lei, adică în jur de 180.000 de euro, scrie Fanatik. Conform bilanţului financiar, Alexia a obţinut anul trecut un profit de 100.000 de euro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

"Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță", spunea Alexia într-un podcast.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Alexia câştigă mult mai bine decât iubitul ei, Mario Fresh

Dacă Alexia se poate lăuda că are un profit de peste 100.000 de euro pe an, iubitul său câştigă ceva mai puţin. Firma lui Mario Fresh, care se ocupă cu activități de interpretare artistică și spectacole, a avut anul trecut o cifră de afaceri de doar 240.000 de lei, profitul anul fiind de doar 26.000 de euro. Cel mai probabil, pandemia de coronavirus i-a afectat activitatea lui Mario Fresh, care a câştigat mult mai bine în 2020 şi în 2019.