Stiri mondene

Mario Fresh și Alexia Eram, 6 ani de relație! Fiica Andreei Esca, detalii neștiute din viața de cuplu: „E o chestie de-a lui”

Mario Fresh și Alexia Eram, 6 ani de relație
Mario Fresh și Alexia Eram, 6 ani de relație [Sursa foto: Instagram]
Alexia Eram și Mario Fresh au sărbătorit 6 ani de relație. Fiica Andreei Esca a vorbit deschis despre povestea de iubire pe are o trăiește alături de artist!

Alexia Eram și Mario Fresh sunt mereu în atenția publicului, mai ales atunci când vine vorba despre relația lor. De 6 ani, cei doi îndrăgostiți trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Artistul și aleasa inimii sale nu au planuri de căsătorie și au dat de înțeles că timpul va decide ce va fi între ei. Atât Mario Fresh, cât și Alexia Eram au spus că sunt prea tineri pentru a se gândi la astfel de lucruri și amândoi pun preț pe cariera lor, înainte de orice. După

șase ani de relație cu suișuri și coborâșuri, fiica Andreei Esca pune în balanță atât calitățile, cât și defectele partenerului. 

Mario Fresh și Alexia Eram, 6 ani de relație
Mario Fresh și Alexia Eram, 6 ani de relație[Sursa foto: Instagram]

„Are problema asta, nu poate să asculte oamenii care mănâncă, dacă e liniște completă. Și pe el îl enerveză când mănâncă el, adică zgomotul lui. E o chestie de-a lui. Dar pornim televizorul și e un sunet pe background, gata, s-a terminat povestea! Mario e prima mea relație serioasă, facem șase ani poimâine.

E foarte greu, pentru că în ziua de astăzi nu sunt foarte multe cupluri care sunt de la o vârstă așa de fragedă. Nu știu ce să zic, așa a fost să fie, să fim împreună. Comunicăm foarte mult, avem încredere unul în celălalt. Eu (n.r. – fac pasul către împăcare), mie îmi trece foarte repede, eu mă cert acum cu tine și în cinci minute îmi trece. El ține mai mult supărarea. Eu sunt mai irascibilă și el este, doar că el e irascibil când deja eu am fost și nu mai poate!”
, a spus Alexia Eram pentru publicația Cancan.

Citeste si: Mario Fresh, despre cum a decurs prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram: ”Am tremurat vreo jumătate de an”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Ce surpriză i-a pregătit Mario Fresh Alexiei Eram la aniversarea lor 

Mario Fresh și Alexia Eram au sărbătorit cum se cuvine aniversarea lor. Fiica Andreei Esca a rămas fără cuvinte în momentul în care a văzut surpriza romantică organizată de iubit. În toată camera erau petale de trandafiri și nici lumânările parfumate nu puteau să lipsească pentru a duce totul la următorul nivel. Mario Fresh a luat și un buchet de trandafiri și un tort aniversar pentru ei.

Alexia Eram, surprinsă de Mario Fresh
Alexia Eram, surprinsă de Mario Fresh[Sursa foto: Instagram]

„Ia uitați ce bine începe acest weekend. Mulțumesc, iubire”, a spus Alexia Eram într-o filmare de pe Instagram.

Citeste si: Mario Fresh și Alexia Eram, imagini inedite din vacanța romantică în Dubai! Cum s-au fotografiat cei doi

„La mulți ani”, a completat cântărețul pe social media, unde a distribuit câteva videoclipuri din camera de hotel.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alexia Eram♛ (@alexiaeram)