Stiri mondene

Alexia Eram a fost victima bullying-ului! Iubita lui Mario Fresh, despre complexele care i-au marcat copilăria: „Plâng din cauza acestui lucru”

Alexia Eram a fost victima bullying-ului! Iubita lui Mario Fresh, despre complexele care i-au marcat copilăria
Alexia Eram a fost victima bullying-ului! Iubita lui Mario Fresh, despre complexele care i-au marcat copilăria [Sursa foto: Captură YouTube]
Alexia Eram și-a deschis sufletul și a dezvăluit care au fost complexele pe care le-a avut în copilărie. Uite ce confesiuni a făcut fiica Andreei Esca?!

Alexia Eram poate fi considerată una dintre cele mai de succes influencerițe din România! Fiica Andreei Esca este idolul adolescentelor și o sursă de inspirație pentru urmăritoarele sale din mediul online. Puține persoane știu faptul că, Alexia Eram se numără printre victimele bullying-ului în perioada copilăriei. Invitată în cadrul unui podcast, iubita lui Mario Fresh a vorbit deschis despre această perioadă neplăcută din viața ei, spunând că a fost foarte complexată de formele pe care le avea. 

Citeste si: Mario Fresh, adevărul despre căsătoria cu Alexia Eram: „Pentru ce să fac treaba asta?”

„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă.

Eu nu eram grasă. 
Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu. După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă”,   a spus iubita lui Mario Fresh.

Alexia Eram a fost victima bullying-ului! Iubita lui Mario Fresh, despre complexele care i-au marcat copilăria
Alexia Eram a fost victima bullying-ului! Iubita lui Mario Fresh, despre complexele care i-au marcat copilăria[Sursa foto: Captură YouTube]

Mario Fresh, despre relația pe care o are cu Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram  formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți se bucură de fiecare clipă petrecută împreună și ca în orice cuplu, artistul și partenera sa de viață se confruntă cu momente mai puțin plăcute. Mario Fresh a mărturisit că, deși nu au probleme serioase în relație, există momente când se ceartă din aproape orice.  

Citeste si: Mario Fresh, despre cum a decurs prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram: ”Am tremurat vreo jumătate de an”

Avea un măr în mână, scosese telefonul și se uita la el așa cu o poftă și mușca din el... O analizam și mă uitam așa cu nervi la ea, zici că eram psihopat. Și mă uitam așa la ea să-mi dau seama cu ce greșește. Și mi-am dat seama, mănâncă prea tare. Mestecă prea puternic.

Alexia Eram a fost victima bullying-ului! Iubita lui Mario Fresh, despre complexele care i-au marcat copilăria
Alexia Eram a fost victima bullying-ului! Iubita lui Mario Fresh, despre complexele care i-au marcat copilăria[Sursa foto: Instagram]

M-am uitat odată la ea și am spus că nu-i zic, am mai stat un pic și se auzea prea tare, se amplifica.   Și m-am uitat la ea și i-am zis: iubire, mănâncă în cameră, te rog frumos, nu mai pot? Mănâncă și tu mai încet. Și mi-a zis că și eu mănânc la fel. Am luat un măr și m-am uitat la mine în oglindă și mănânc și eu la fel, dar asta este problema mea”, a spus artistul.

Citește continuarea aici!