Stiri mondene

Mario Fresh, despre cum a decurs prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram: ”Am tremurat vreo jumătate de an”

Mario Fresh, despre cum a decurs prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram: ”Am tremurat vreo jumătate de an”
Mario Fresh a vorbit pentru prima dată despre cum a decurs prima întâlnire cu părinții iubitei sale, Alexia Eram. Uite ce confesiuni a făcut artistul!

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de aproximativ cinci ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Artistul și fiica Andreei Esca formează un cuplu de invidiat, iar imaginile de pe rețelele sociale dovedesc faptul că sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Recent, Mario Fresh a fost invitat la show-ul online „Întrebarea mesei rotunde” și a răspuns curiozităților lui Marius Manole, dar și ale publicului.

La un moment dat, cântărețul a vorbit despre începuturile relației sale cu Alexia Eram, dar și despre momentul în care i-a cunoscut pe părinții iubitei sale.

„Am tremurat vreo jumătate de an. Nu mi-a fost frică de Andreea cât m-a fost frică de domnul Alex. Probabil au crezut că e o joacă la început… și au trecut 5 ani”,  a spus Mario Fresh.

mario-fresh-despre-prima-intalnire-cu-parintii-iubitei-sale-alexia-eram.jpg?width=760

Cum s-au cunoscut Alexia Eram și Mario Fresh

Deși formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc și foarte apreciat în mediul online, puțini știu cum s-au cunoscut cei doi. În cadrul unui interviu, fiica Andreei Esca a dezvăluit cum a decurs prima lor întâlnire.

În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la lansare și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu.”, a povestit Alexia Eram. 

Mario Fresh, despre căsătoria cu Alexia Eram

Invitat în platoul emisiunii „Detectorul de minciuni” de pe pagina de Youtube Kanal D România, Mario Fresh a vorbit despre căsătoria cu Alexia Eram. Deși se iubesc, artistul susține că nu a simțit până în acest moment să-și ceară partenera de viață în căsătorie, spunând că sunt foarte tineri. 

„Am 21 de ani și ea 20, avem o relație de cinci ani, într-adevăr, dar suntem foarte tineri și pentru ce să fac treaba asta? Până la urmă e vorba doar de un inel și de un act. Pot să-i iau un inel foarte frumos și fără să fim logodiți sau ceva. Fiecare moment cu frumusețea lui.(...) Până acum nu am avut niciun moment ca să o cer în căsătorie. Trebuie să trecem printre niște perioade ca să ajungem acolo”, a spus artistul.

Citește continuarea aici!