Stiri mondene

„Reușiți să-mi luați tot”. Radu Siffredi, vizibil îngrijorat după scandalul cu Gina Matache

„Reușiți să-mi luați tot”. Radu Siffredi, vizibil îngrijorat după scandalul cu Gina Matache
Radu Siffredi [Sursa foto: Instagram]
Radu Siffredi, surprins trist și îngândurat pe străzile din Capitală. Cum se simte iubitul Oanei Matache după valul de critici care s-a abătut asupra lui?

Radu Siffredi a ajuns în atenția publicului în urma scandalului cu Gina Matache, iar recent a fost surprins pe străzile din Capitală, vizibil îngrijoart. Oana Matache și iubitul ei au fost aspru criticați în urma deciziei de a se muta împreună, așa că au decis să fie mai discreți cu privire la relația lor. Gina Matache a demarat un adevărat val de ură asupra tânărului, care nu a mai suportat și a transmis un mesaj controversta pe rețelele sociale. 

Citește și: Ce condiție i-ar pune Clara Chia Marti lui Piqué să o ia de nevastă

„Reușiți să-mi luați tot”. Radu Siffredi, vizibil îngrijorat după scandalul cu Gina Matache
Oana Matache[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Decizia radicală luată de Oana Matache după hate-ul din mediul online. Nimeni nu se aștepta la asta din partea ei

Cum se simte Radu Siffredi după valul de critici care s-a abătut asupra lui în ultima vreme?

Radu Siffredi și Oana Matache  au iscat un adevărat scandal după ce s-a aflat că cei doi formează un cuplu. Tânărul în vârstă de 28 de ani și sora Deliei s-au îndrăgostit și au decis să se mute împreună. Oana era căsătorită cu Răzvan Miheț, alături de care avea doi copii superbi, însă cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. În urma divorțului, care se pare că a fost de comun acord, sora Deliei s-a mutat, împreună cu cei doi copii, alături de noul ei iubit.

Cuplu a explicat în repetate rânduri că cei mici sunt bine îngrijiți și se înțeleg foarte bine cu noul iubit al mamei lor, însă acest lucru nu a fost suficient pentru Gina Matache. 

Interpreta de muzică populară a strârnit un adevărat val de critici asupra tânărului din cauza aspectului său rebel. Oana Matache nu a mai putut suporta insinuările grave la adresa partenerului ei și a trasmis un mesaj dur pe contul de Instagram. Sora Deliei se declară profund dezamăgită că o femeie este judecată pentru faptul că a divorțat, iar iubitul ei este jignit pe baza aparențelor și în lipsa oricăror dovezi.

„Reușiți să-mi luați tot”. Radu Siffredi, vizibil îngrijorat după scandalul cu Gina Matache
Radu Siffredi[Sursa foto: Media FLUX.ro]

Citește și: ”Un pic de durere te face profund”. Gina Matache, un nou atac la adresa fiicei sale, Oana Matache. Internauții au rămas uimiți atunci când au văzut postarea

Recent, Radu Siffredi a fost surprins de  paparazzii Mediaflux,  vizibil îngrijorat și îngândurat pe o stradă din Capitală, împreună cu alți doi prieteni, la scurt timp după ce a transmis la rândul său un mesaj controversat pe rețelele sociale. Iubitul Oanei Matache a anunțat că nu va mai face podcasturi pe Twitch o bună bucată de vreme și așteaptă ca întrega situație să se calmeze. 

„Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit o să mă explic. Până atunci go on with bullshit. Reușiți să-mi luați tot. (…)”, a scris Radu Siffredi pe pagina lui de Instagram.

Radu Siffredi a fost suprins în fața unui local din Capitală, alături de doi prieteni, care pare că încearcă să îi readucă zâmbetul pe buze în ciuda celor întâmplate din cauza relației sale cu Oana. Tânărul părea destul de trist și îngândurat, iar toate acestea se datorează valului de ură care s-a abătut asupra lui în ultima vreme.