• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023: Berbecii descoperă rețeta succesului. Balanțele vor trece prin momente dificile

Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023: Berbecii descoperă rețeta succesului. Balanțele vor trece prin momente dificile
Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 13 - 19 martie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  săptămânii 13- 19 martie 2023! Se anunță o săptămână destul de productivă pentru majoritatea zodiilor, iar nativii pot descoperi o mulțime de oportunități în plan profesional. Sprijinul persoanei iubite este foarte important, așa că este bine să vă rezolvați neînțelegerile dacă vreți să aveți succes. Berbecii descoperă rețeta succesului și simt că nimic nu îi mai poate opri, însă Balanțele trec prin momente dificile, pe măsură ce se implică în situații care nu le privesc.

Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta! 

Citește și: Ce condiție i-ar pune Clara Chia Marti lui Piqué să o ia de nevastă

Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023: Berbecii descoperă rețeta succesului. Balanțele vor trece prin momente dificile
Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop mâine, 13 martie 2023: Racii au nevoie de mai multă organizare. Peștii trec prin momente dificile

Horoscop săptămânal 13- 19 martie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citește și: Răsturnare de situație în procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea! Instanța a refuzat cererea pentru custodie exclusivă

Berbec 

Ai foarte multă energie, iar acest lucru te ajută să faci față provocărilor care vor apărea săptămâna aceasta.

Îți dorești să investești în dezvoltarea ta personală și ești pregătit să ieși din zona de confort pentru a face acest lucru. Ești foarte încrezător în forțele proprii, iar dacă vei fi mai atent la oamenii cu mai multă experiență, vei descoperi rețeta succesului. Astrele spun că este momentul potrivit pentru a încerca experiențe noi, așa că rămâi la fel de curajos. 

Citește și: „Reușiți să-mi luați tot”. Radu Siffredi, vizibil îngrijorat după scandalul cu Gina Matache

Taur 

Săptămâna aceasta va aduce neînțelegeri în relația de cuplu și ar fi bine să învățați să vă comunicați nevoile și dorințele. Ați trecut printr-o perioiadă destul de agitată, iar acum vă este destul de greu să ajungeți la un consent. Cel mai bine ar fi să purtați o discuție sinceră și chiar dacă nu vei fi de acord cu părerea persoanei din fața ta, este bine să o faci să se simtă în siguranță și ascultată.

Trebuie să ai foarte mare încredere în relația voastră pentru a face față provocărilor. 

Gemeni

Pentru tine, săptămâna aceasta este despre distracție și relaxare. Simți că s-a acumulat prea multă monotonie în jurul tău și ești gata să încerci lucruri noi. Vrei să experimentezi mai mult în plan sentimental, așa că dacă vei afișa atitudinea potrivită, vei strânge o mulțiume de admiratori. Este foarte imporatnt să vezi dacă vă potriviți înainte ca relația voiastră să avanseze. De asemenea, este bine să te gândești și la membrii familie și să petreceți mai mult timp împreună. 

Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023: Berbecii descoperă rețeta succesului. Balanțele vor trece prin momente dificile
Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Te vei bucura să afli că zilele următoare vor aduce mai multă liniște în toate aspectele vieții tale, așa că poți să te bucuri în tihnă de timpul petrecut cu cei dragi. Activitățile pe care le vei desfășura în familie sau cu persoana iubită te vor ajuta să îți reîncarci bateriile și să vii mai productiv pentru săptămâna următoare. Tot ce faci săptămâna aceasta și modul în care relaționezi cu anumite persoane, va avea un impact foarte mare asupra conexiunilor din viitor. 

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal, 13 martie- 19 martie 2023. Previziuni astrale pentru cele 12 zodii

Leu 

În plan personal, lucrurile încep să se liniștească și să se îndrepte în direcția pe care ți-o dorești. Dacă totul merge bine pentru tine în ceea ce privește relația cu persoana iubită, dar și cu familia, vei găsi modalitățile ideale pentru a performa la locul de muncă sau în sectorul financiar. Ai mai mult curaj săptămâna aceasta, așa că nu te vei da înapoi de la nicio provocare. Astrele îți recomandă să fii precaut, deoarece toate actiunile tale vor avea consecințe în viitor. 

Fecioară

Săptămâna aceasta te va duce de la agonie la extaz, așa că astrele îți recomandă să te înarmezi cu răbdare. Ești destul de confuz și devine destul de greu să rezolvi anumite sarcini. În ceea ce privește relațiile cu persoanele din jurul tău, îți va fi destul de greu să comunici iar acest lucru va complica și mai tare situația. Încearcă să nu pui la suflet toate comentariile răutăciose și să fii perseverent în ciuda obstacolelor. 

Balanță

Zilele următoare vor fi destul de tensionate pentru tine și asta pentru că te implici în situații destul de dificile. Încearcă să nu mai fi atât de impulsiv și să stai departe de lucrurile care nu te privesc. Atitudinea ta îl va face destul de nefericit pe partener, astfel că se vor complica lucrurile chiar și în plan sentimental. Din dorința de a avea succes, ești tentat să faci o mulțime de lucruri greșite, însă fii sigur că dacă vei continua așa vei avea numai de pierdut. 

Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023: Berbecii descoperă rețeta succesului. Balanțele vor trece prin momente dificile
Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Chiar dacă banii sunt o parte importantă a vieții tale, săptămâna aceasta este important să te concentrezi pe rezultatele muncii tale și nu pe banii pe care îi vei primi. Trebuie să te faci remarcat în urma efortului pe care îl depui dacă vrei să fii recompensat pentru ceea ce faci. Zilele următoare ai șansa să cunoști oameni noi și începi să vezi posibilitatea unei relații. Chiar dacă vei avea parte și de eșecuri, este important să nu pui la suflet anumite comentarii. 

Săgetător

Zilele următoare ai șansa să avansezi în carieră, însă acest lucru se va întâmpla doar dacă vei pune în practică sfaturile persoanelor cu mai multă experiență. Munca în echipă te va ajuta mult și este momentul ideal pentru a-ți demonstra abilitățile de coordonator. Astrele spun că anumite persoane din familie vor încerca să te manipuleze, așa că ar trebui să fii foarte atent la ceeea ce faci pentru ele. 

Citește și: Zodiile care vor suferi din dragoste în martie 2023. Patru nativi vor spune „adio” iubirii în prima lună de primăvară

Capricorn 

Ai trecut printr-o perioadă destul de dificilă și ai crezut că dacă te vei închide în tine, problemele se vor rezolva. Din păcate, acest lucru te-a afectat în plan profesional și ești tot mai nefericit când rezultatele tale nu mai sunt la fel de bună. Încearcă să vorbești despre ceea ce simți cu o persoană care te iubește și îți vrea binele, iar în acest fel sufletul tău se va liniști. Persoana iubită va fi un real sprijin în această perioadă, așa că nu îi ascunde ceea ce se întâmplă în viața ta. 

Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023: Berbecii descoperă rețeta succesului. Balanțele vor trece prin momente dificile
Horoscop săptămânal 13 - 19 martie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Săptămâna aceasta va aduce mai multe dezamăgiri în ceea ce privește relația de cuplu. Traversezi o perioadă destul de agitată a vieții tale și ai nevoie de sprijin mai mult ca oricând. Partenerul nu pare ptrea interesat de ceea ce se întâmplă în viața ta, așa că te simți neglijat. Cel mai bine ar fi să îi spui ce te deranjează, iar dacă nu va dori să îți dea atenția de care iei nevoie, poate ar trebui să iei în considerare o pauză. Încearcă să nu iei totuși decizii impulsive, pe care le vei regreta ulterior. 

Pești 

În ultima perioadă simți tot mai mult nevoia de afecțiune, așa că săptămâna aceasta ar trebui să te concentrezi pe activități care te vor apropia mai mult de partener. Acest lucru te va motiva și pentru alte aspecte ale vieții tale. Din păcate te vei confrunta cu anumite pierderi financiare, însă cu atitudinea potrivită vei depăși orice provocare. Ai foarte multe idei și este momentul perfect pentru a le pune în practică, astfel încât să ai succes.