Stiri mondene

Gina Matache a răbufnit în urma atacurilor venite din partea fiicei sale: ”Crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi”. Ce i-a transmis Oanei Matache

Gina Matache a reacționat dur după mesajul Oanei Matache
Gina Matache a reacționat dur după mesajul Oanei Matache [Sursa foto: Colaj Radio Impuls]
După mesajul postat de Oana Matache pe rețelele sociale, Gina Matache a reacționat dur și i-a transmis un mesaj subtil fiicei sale.

Oana Matache și Radu Siffredi sunt protagoniștii celui mai nou scandal mediatic, după ce s-a aflat că formează un cuplu. Nu mai este un secret pentru nimeni deja că actualul său iubit nu este văzut cu ochi buni de mama artistei. Gina Matache continuă să-i atragă atenția fiicei sale cu privire la noua sa relație. Interpreta de muzică populară nu este de acord cu relația pe care Oana Matache o are cu Radu Siffredi.

După ce sora Deliei a postat pe rețelele sociale un mesaj referitor la ce se spune și se scrie în legătură cu viața ei, Gina Matache nu a rămas indiferentă a reacționat dur. Mama Deliei este de părere că fiica ei cea mică va trece prin momente grele și își va da seama mai târziu ce înseamnă eforturile de mamă. Mai mult, artista a ținut să-i reamintească câte sacrificii a făcut pentru ea, dar și câte este dispusă să facă în continuare pentru a o vedea bine. 

Gina Matache a reacționat dur după mesajul Oanei Matache
Oana Matache 

„Preia o casă, o familie, și vei ști cât costa zilnic oala care îți potolește foamea… crește-ți copiii și vei ști cât datorezi părinților tăi. Odată ce îți porți propria apă, vei afla valoare fiecărei picături”,  este mesajul publicat de Gina Matache.

Citește și: "Fă ceva în legătură cu copiii tai. Ține-i departe de mediul toxic în care trăiesc!" Apel disperat către fostul soț al Oanei Matache

Val de reacții la mesajul postat de Gina Matache. Este criticată pentru că nu își susține fiica 

După noul mesaj postat de Gina Matache, internauții s-au împărtit în două tabere. Unii sunt de acord cu mama Deliei, în timp ce alții o critică pentru că nu își susține fiica.

Gina Matache a reacționat dur după mesajul Oanei Matache
Gina Matache 

Citește și: Oana Matache, sătulă să fie criticată. Sora Deliei o consideră vinovată pe mama sa pentru valul de hate pe care îl primește: ”Mă văd nevoită să acționez”

„Deja dramatizezi, un copil nu este dator cu nimic unui părinte. În viață primim ceea ce oferim indiferent de gradul de rudenie. Mă repet, un copil nu este dator părinților cu nimic, copilul nu cere să vină pe lume. L-ai crescut și i-ai oferit cele necesare pentru că tu ai hotărât să-l aduci pe lume. Un părinte are datoria să vegheze asupra copiilor mereu. La început chiar am crezut că Oana a luat-o pe ulei tare. Dar de fapt tu ai făcut oamenii să creadă asta, ți-ai aruncat fata în ghearele noastre, oamenilor din online, oameni care vorbim mai mult rău decât bine și asta o afectează.”/ „Vă place doamnă ce ați creat fetei dumneavoastră? Vă place postarea ei? , au fost doar câteva dintre comentariile internauților la postarea Ginei Matache