Stiri

Reactia cantaretei Adele cand Harry Styles i-a furat trofeul pentru cel mai bun Album Pop. Imaginile cu artista au devenit virale

harry styles
Cum a reacționat Adele, după ce Harry Styles a câștigat trofeul pentru cel mai bun Album Pop al anului  [Sursa foto: Captura Video]
Cum a reacționat Adele, după ce Harry Styles a câștigat trofeul pentru cel mai bun Album Pop al anului la Grammy.

Harry Styles a câștigat trofeul la categoria „Albumul anului”, iar premiul a stârnit atât reacții pozitive, cât și negative. Imagini de la cea de-a 65-a gală a premiilor Grammy au ajuns virale, iar internauții nu au putut să nu observe modul în care ceilalți artiști internaționali reacționează.

Citește și: ”Musca moartă!” Porecla pe care Shakira i-a pus-o noii iubite a lui Gerard Pique. De ce îi spune artista așa

Mai multe imagini cu artista Adele au devenit virale, după momentul în care a pierdut în fața lui Harry Styles la categoria de „Albumul anului”. Favorite pentru acest premiu erau Beyonce și Adele, motiv pentru care unele dintre persoanele prezente în sală au rămas surprinse, potrivit The News.

Pe imaginile din mediul online se poate observa cum Adele pare surprinsă și mai puțin entuziasmată pentru reușita colegului ei de breaslă, Harry Styles.

La scurt timp după victoria lui Styles, un videoclip a început să facă înconjurul internetului, în care se poate observa cum celelalte vedete din sala îl laudă și încurajează pe Harry Styles pentru realizarea sa, în timp ce Adele a rămas pe scaunul ei și nu părea să aplaude.

Citește și: Cansu Dere, actrița principală din serialul ”Infidelul”, dispărută după cutremurul din Turcia

adele
Adela, la Premiile Grammy 2023 [Sursa foto: Captura Video]

Reacția neașteptată a lui Adele, după ce Harry Styles a câștigat Albumul anului

Adele, care a fost nominalizată și la această categorie anul acesta pentru albumul ei „30”, a fost de asemenea văzută în cadrul videoclipului în timp ce trecea pe lângă Lizzo pentru a părăsi locația, în timp ce Styles era încă în mijlocul discursului.

Citește și: Beyonce, cea mai premiată artistă din istoria Premiilor Grammy. Iată lista completă a câștigătorilor Premiilor Grammy 2023

Fanii s-au grăbit să facă observații pe Twitter: „Adele NU a încercat să asculte discursul lui Harry, în timp ce iese când s-a aflat că a câștigat Albumul Anului la #GRAMMY anul acesta”.

Pe de altă parte există și fani care au mai subliniat că în timpul transmisiunii în direct a fost clar că Adele a rămas pe tot parcursul discursului și doar s-a ridicat în picioare pentru o secundă, însă nu ar fi părăsit încăperea.