Stiri mondene

Adele a dezvăluit motivul pentru care vrea să facă pauză de la muzică: „Acesta este planul meu”

Motivul pentru care Adele vrea să facă o pauză de la muzică
Motivul pentru care Adele vrea să facă o pauză de la muzică [Sursa foto: Instagram]
Adele și-a anunțat fanii din mediul online că va lua o pauză de la muzică. Care este, de fapt, motivul deciziei?

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, Adele, una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume, le-a dezvăluit fanilor că va lua o pauză de la muzică pentru a se concentra pe studii. Celebra cântăreață britanică își dorește să obțină o diplomă în literatura engleză. Pentru a obține diploma mult dorită, Adele este pregătită să urmeze niște cursuri. 

Motivul pentru care Adele vrea să facă o pauză de la muzică
Motivul pentru care Adele vrea să facă o pauză de la muzică[Sursa foto: Instagram]
 

„După Vegas îmi doresc foarte mult să obțin o diplomă în literatura engleză.

Dacă nu aș fi reușit cu cântatul, cu siguranță cred că aș fi fost profesoară. Cred că profesoară de limba engleză. Clar simt că îmi folosesc pasiunea pentru limba engleză în ceea ce fac. Deși nu voi merge mai departe pentru obținerea unui loc de muncă după studii, mi-aș fi dorit să fi fost la universitate, să fi avut această experiență. Nu voi merge la o universitate, voi face online cu un tutore, dar acesta este planul pentru 2025”, a spus Adele.

Citeste si: VIDEOCLIP: Adele- I Drink Wine

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Adele (@adele)

 

Adele a anulat de două ori spectacolele din Las Vegas

Adele va susține un concert în Las Vegas, după ce, în luna ianuarie, vedeta a fost nevoită să își amâne spectacolele în ultimul moment. Aceste concerte au fost reprogramate pentru luna iulie, însă nici atunci nu au putut fi susținute. Datele concertelor din luna noiembrie au fost confirmate pe constul de Instagram al lui Adele, moment în care artista le-a mulțumit fanilor pentru răbdare.

Motivul pentru care Adele vrea să facă o pauză de la muzică
Motivul pentru care Adele vrea să facă o pauză de la muzică[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: VIDEO: Adele a cântat live la Brit Awards 2022 piesa „I Drink Wine": „Sunt foarte mândră de mine că mi-am urmat intuiția”

Cuvintele nu pot explica cât de entuziasmată sunt să pot anunța în sfârșit aceste concerte programate. Am suferit mult când a trebuit să le anulez. Mi-a luat o veșnicie să organizez aceste spectacole, dar știu că de data asta se vor ține și sunt mai încântată ca niciodată. Știu că pentru unii dintre voi decizia mea a fost una îngrozitoare și îmi va părea mereu rău pentru asta, dar vă promit că a fost o decizie potrivită. Mulțumesc pentru răbdare, vă iubesc!”, a scris Adele  pe contul ei de Instagram.