Stiri mondene

”Musca moartă!” Porecla pe care Shakira i-a pus-o noii iubite a lui Gerard Pique. De ce îi spune artista așa

”Musca moartă!” Porecla pe care Shakira i-a pus-o noii iubite a lui Gerard Pique. De ce îi spune artista așa
Shakira a trecut-o pe lista neagră pe Clara Chia Marti. Motivul pentru care artista a poreclit-o ”Musca moartă” pe tânăra care a lăsat-o fără Gerard Pique.

Shakira și Gerard Pique se luptă în ironii și gesturi defăimătoare, la un an de la despărțirea lor, când lucrurile părea cumva rezolvate. Presa din Spania a dezvpluit că Shakira o cunoștea pe Clara Chia Marti încă din perioada în care era angajata lui Pique, când a poreclit-o" mosquita muerta" (musca moartă). Columbianca i-a dat această poreclă tinerei pentru faptul că este o fire foarte retrasă și nu obișnuiește să vorbească foarte mult, lucru care nu s-a schimbat nici după ce a devenit vedetă în Spania. 

 

Clara Chia Marti a încercat să se ascundă de paparazzi, dar s-a lovit din plin de un panou publicitar

Gerard Pique și Clara Chia Marti, noua sa iubită, au fost zăriți în timp ce se bucurau de o plimbare pe străzile din Barcelona. Fostul jucător de fotbal a pus capăt chiar și speculațiilor privind presupusul atac de anxietate al lui Chia Marti, care ar fi determinat-o pe tânăra de 23 de ani să se interneze într-un spital. 

„Un atac de panică? Un atac de panică? E greu să ai un atac de panică. Haideți, vă rog…”, a spus Gerard Pique, râzând.

Gerard Pique, surprins pe străzile din Barcelona, de mână cu Clara Chiar Marti.
Gerard Pique, surprins pe străzile din Barcelona, de mână cu Clara Chiar Marti.[Sursa foto: Captură video]

Citește și: Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

 Cei doi au fost urmăriți de paparazzi, moment în care iubita  lui Pique a avut un moment de neatenție.

Nu au fost deloc nervoși când au apărut paparazzi. Dimpotrivă! A fost clar că se așteptau la așa ceva și i-au așteptat zâmbind. Nu s-au enervat nici în momentele în care au apărut subiectele indiscrete. În tot acest timp, Clara Chia Marti a stat puțin mai în spate și s-a amuzat la fiecare întrebare, ca și cum jurnalistul ar fi avut doar informații greșite. La un moment dat, din cauza faptului că se cam grăbea, s-a lovit de un panou de pe trotuar.
Pique s-a amuzat foarte tare când a auzit zgomotul.