• Aiud 95.2
 • Alba-Iulia 99.7
 • Bacău 88.8
 • Bârlad 104.9
 • Bistrița 97.3
 • Botoșani 91.1
 • Brașov 91.9
 • București 88.0
 • Buzău 96.7
 • Câmpeni 96.2
 • Câmpina 88.6
 • Cluj-Napoca 101.5
 • Constanța 96.9
 • Craiova 92.0
 • Focșani 95.3
 • Piatra Neamț 102.3
 • Ploiești 88.3
 • Râșnov 104.5
 • Sibiu 88.4
 • Sinaia 103.6
 • Tg. Mureș 106.4
 • Timișoara 93.9
 • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Cansu Dere, actrița principală din serialul ”Infidelul”, disparută în urma cutremurului din Turcia? Presa internațională, împânzită de zvonuri

Cansu Dere
Cansu Dere a dispărut [Sursa foto: Instagram]
Printre lista lungă a celor dispăruți în teribilul cutremur care a zguduit sudul Turciei se numără Cansu Dere, actrița principală din serialul ”Infidelul”.

Cansu Dere se numără printre cele mai apreciate vedete din Turcia în momentul prezent. A reușit într-un timp foarte scurt să-și demonstreze talentul deși voci spuneau că nu are ce căuta în această industrie. Până acum a intrat în pielea celor mai surprinzătoare personaje și a făcut un joc așa cum doar marii actori reușesc. Frumoasa brunetă nu este numai o actrită talentată, ci și un model renumit în întreaga lume. 

Citește și: Ce a apărut pe pagina de Instagram a actriței Cansu Dere după ce presa internațională a lansat zvonul că a dispărut în urma cutremurului din Turcia

Cansu Dere a dispărut 
Cansu Dere a dispărut 

Cansu Dere este de negăsit 

Citește și: Cansu Dere: Adevărul din spatele dispariției protagonistei din serialul "Infidelul" în urma cutremurelor din Turcia, potrivit unui jurnalist turc

După cutremurul din Turcia, Cansu Dere, actrița care a cucerit și publicul de la noi datorită telenovelelor urmărite de milioane de români, este de negăsit, conform taketonews. Zvonurile au declanșat după ce un videoclip pe TikTok a raportat dispariția sa.

Adepții telenovelelor turcești au fost îngrijorați de situația cunoscutei actrițe, mai ales după ce informații neconfirmate despre presupusa ei moarte au devenit virale. Fanii pe care îi are la nivel internațional au fost mai alarmați să vadă că vedeta din „Infidelul” nu a mai fost activă în mediul online.

@unitel.bo Lo que se sabe sobre la desaparición de la actriz Cansu Dere, tras el terremoto en Turquía #TerremotoTurquía #CansuDere #Actrizturca #desaparecida #unitel #infielnovelaturca #novelasturcas #tiktokinforma #noticias @Paola Andrea Arauz ♬ Mystery, Mystery, Document, Light, Inorganic- SOUND BANK

Citește și: Doliu uriaș în breasla actorilor turci! Una din cele mai iubite actrițe, Emel Atici împreună cu fiica ei, au murit în urma cutremului din Turcia

Starul cunoscutelor seriale precum Infidelul sau Ezel care are numeroase producții pe platformele Netflix și HBO Max nu a mai dat niciun semn de luni, după cutremurul devastator care a luat viață a peste 20 000 de oameni.

Cansu avea locuință fix unde a fost localizat epicentrul cutremurului cu magnitudinea de 7, 8 grade pe scara Richter. De luni dimineața, actriță nu a mai publicat nimic, așa cum au făcut ceilalți colegi ai sai de platou, informeaza publicatia thestoriest.com.

Citește și: Ce s-a întâmplat în casa lui Cansu Dere în urmă cu câteva zile înaintea devastatorului cutremur din Turcia! Ghinioanele s-au ținut lanț de îndrăgita actriță

Pe de altă parte, se spune că Cansu Dere  ar fi în siguranță după cutremurul din Turcia și Siria, în ciuda zvonurilor și informațiilor neconfirmate despre o presupusă dispariție și moarte a vedetei telenovelei turcești „Infidelul”. Jurnalistul Birsen Altuntas a remarcat că celebritatea urmează să facă parte dintr-o campanie Disney Plus de sprijinire a victimelor lăsate de tragedie în patria lor. Comunicatorul turc i-a mai inclus pe Can Yaman și Demet Ozdemir la fel ca alte figuri de televiziune care se alătură inițiativei.

Cansu Dere a dispărut 
Cansu Dere a dispărut 

Citește și: Halit Özgür Sarı, protagonistul serialului ”Totul pentru familia mea”, primele declarații după ce s-a retras de pe platourile de filmare: ”Cea mai frumoasă călătorie din viața mea”

Prin urmare, înainte de dezastrul care a lăsat deja peste 15 mii de morți, există nenumărate victime, internauții s-au întrebat și despre situația actorilor din seriale. Câteva vedete turcești precum Cagri Citaanak și Melisa Asli Pamuk au anunțat pe rețelele sociale că membrii familiilor lor s-au aflat sub dărâmături și cer ajutor pentru a-i salva. Toate activitățile sportive și recreative au fost anulate pentru a ajuta oamenii afectați din Turcia și Siria. În timp ce președintele Uniunii Producătorilor Profesioniști de Film și Televiziune, Timur Savci, a indicat că se organizează pentru a ajuta financiar pentru a oferi „ sprijin pentru rulote, generatoare și ajutor alimentar ”.

Ce spunea actrița Cansu Dere despre rolul Asyei din ”Infidelul”

Actrița Cansu Dere o interpretează pe Asya, o femeie care are o viață de lux, cu tot ce și-ar fi putut dori, de la o carieră înfloritoare, la un copil superb și un soț pe care îl credea perfect. Aceasta află că lucrurile nu stau deloc așa și simte pe propria piele cea mai înaltă trădare, deoarece află că mult iubitul ei soț avea, de fapt, o viață dublă și o amantă care urmează să îl facă tată. 

Cansu Dere a dispărut 
Cansu Dere a dispărut 

Citește și: Kanal D, lider de audiență cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, la orașe

”Povestea acestei femei extrem de puternice, dar și vulnerabile, în același timp, m-a cucerit de la primele pagini ale scenariului!  M-a tulburat puternic și cred că asta se va întâmpla cu oricine îi va cunoaște lupta și drama. E cumplit să fii mințit de omul în care credeai și alături de care te vedeai întreaga viață. Asya pățește asta, dar nu acceptă să devină o victimă a destinului.  Determinarea aceasta a ei este o lecție pentru oricine”,  a declarat Cansu Dere.