Stiri mondene

Raluca Bădulescu, mai fericită ca niciodată lângă noul iubit! Vedeta, dezvăluiri surprinzătoare despre cel care a cucerit-o: „Eu cred în minuni”

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre noul iubit
Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre noul iubit [Sursa foto: Instagram]
Raluca Bădulescu a făcut dezvăluiri despre tânărul care i-a cucerit inima. Ce spune vedeta Kanal D despre noua relație?!

După cum se știe deja, Raluca Bădulescu, supranumită și alintată de milioanele de fani cu apelativul “Regina Regească”, și-a refăcut de curând viața alături de un tânăr absolvent de Medicină. Grigore Rareș Gabriel, pe numele său, i-a cucerit inima, iar jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” pare extrem de împlinită din punct de vedere sentimental. În cadrul unui interviu oferit recent, vedeta Kanal D, cunoscută datorită aparițiilor extravagante și simțului său al umorului, a recunoscut că trăiește din nou fiorii dragostei alături de noul partener de viață.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre noul iubit
Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre noul iubit[Sursa foto: Instagram]

„Când te lovește dragostea, te-a lovit (...) Când vreodată mi-am pierdut eu speranța, eu tot timpul am fost foarte bine, extraordinar de bine. Lucrurile se întâmplă pur și simplu. Eu cred în minuni, «in magic, i believe in love» și pur și simplu lucrurile se întâmplă! Eu nu cred în chestii pe care ți le propui, «acum mă duc să…», sau «acum urmează să mă îndrăgostesc». Eu cred că lucrurile trebuie să se întâmple firesc, întotdeauna trebuie să se întâmple firesc!”,  a spus Raluca Bădulescu, pentru Cancan.ro.

Jurata de la „Bravo, ai sil! Celebrities” are doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. Tot pentru sursa menționată mai sus, Raluca Bădulescu a ținut să menționeze faptul că partenerul ei de viață este medic anatomopatolog, ci nu cum se vehiculează în mediul online că ese medic estetician.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre noul iubit
Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre noul iubit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Raluca Bădulescu a recunoscut ce personalitate a inspirat-o de-a lungul timpului: ”Mi-ar plăcea să fac un pictorial și să reproduc un look”

Nu mă bag peste deciziile lui, unu la mână, doi la mână, este medic anatomopatolog, nu estetician cum s-a mai vehiculat și nu mă bag peste deciziile lui! Este un tip absolutamente fantastic, care, din toate punctele de vedere, este «way beyond», așa că oricum vrea el e perfect!”,  a mai spus vedeta.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Raluca Bădulescu, despre divorțul de Florin Stamin: „E o situație complicată”

În urmă cu aproximativ trei luni, Raluca Bădulescu a uimit pe toată lumea atunci când a anunțat că va divorța după 15 ani de relație. Deși nu a spus care este motivul pentru care a luat decizia și, deși a fost extrem de discretă din acest punct de vedere, vedeta Kanal D a făcut câteva declarații despre cele întâmplate.

Raluca Bădulescu, despre divorț
Raluca Bădulescu, despre divorț[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Raluca Bădulescu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician: „Îmi doream să scap de această problemă”

„Eu, repet, sunt prietena cu Florin, îmi este aproape. Stiu că îmi vă fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc că pe ochii din cap, dar e o situație complicata. Lumea, în principiu, se bucura, se întâmplă worldwide și chestia asta mă deranjează.  Apar binevoitori, oameni care spun… Indiferent de ce s-ar fi întâmplat în viață oricui, nu am avut răutăți, nu am avut invidii… Nu am avut, nu bârfesc, nu mă bag în discuții care nu mă interesează.  Aud și văd lucruri și nu e treaba mea. Eu sunt ceea ce sunt azi datorita lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitata, m-a adunat”  ,   a spus  Raluca Bădulescu, în cadrul unui podcast.

Citește continuarea aici!