Stiri mondene

Raluca Bădulescu și noul ei iubit, prima vacanță împreună! Ce destinație au ales cei doi: „Nu mai fusesem niciodată aici. M-am bucurat de un amalgam splendid”

Raluca Bădulescu și noul ei iubit, prima vacanță împreună
Raluca Bădulescu și noul ei iubit, prima vacanță împreună [Sursa foto: Instagram]
Raluca Bădulescu trăiește cele mai frumoase momente alături de noul iubit. Cei doi au plecat în prima lor vacanță!

Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu noul bărbat din viața ei, Rareș Grigore, un medic cu aproape 20 de ani mai tânăr ca ea. Este vizibil că vedeta și-a găsit liniștea și fericirea în brațele lui Rareș. Drept dovadă, jurata emisiunii „Bravo, ai stil!” și-a luat iubitul și au plecat împreună în stațiunea din România în care se distrează cel mai bine toți tinerii. Mai precis, vedeta Kanal D și noul ei partener de viață au petrecut un weekend pe litoralul românesc, Vama Veche.

Pentru Raluca Bădulescu a fost pentru prima dată când a vizitat stațiunea. „Regina regească”, apelativ pe care îl folosește mai la toate aparițiile TV, a mărturisit că s-a distrat pe cinste și a fost surprinsă de ce are de oferit Vama Veche.

Raluca Bădulescu și noul ei iubit, prima vacanță împreună
Raluca Bădulescu și noul ei iubit, prima vacanță împreună[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Raluca Bădulescu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician: „Îmi doream să scap de această problemă”

„Am fost pentru prima dată în Vama Veche. Nu mai fusesem niciodată aici. Am ajuns un weekend la mare, în Vama Veche, la aniversarea unui bun prieten. Am mers împreună cu iubitul meu, cu Cătălin Botezatu și cu alți buni prieteni.  M-am bucurat de un amalgam splendid între plajele din Ibiza și litoralul românesc. Un mix de oameni, muzică, emoții și sentimente. Pentru mine a fost o experiență inedită, pe care o voi repeta cu siguranță.”, a declarat Raluca Bădulescu, potrivit  ego.ro.

Raluca Bădulescu și noul ei iubit, prima vacanță împreună
Raluca Bădulescu și noul ei iubit, prima vacanță împreună[Sursa foto: Instagram]

Raluca Bădulescu a dezvăluit care este desttinația preferată de vacanță

Chiar dacă s-a distrat așa cum nu se aștepta în Vama Veche, destinația preferată de vacanță a vedetei rămâne în afara țării. Raluca Bădulescu a mărturisit că  iubește Spania și în fiecare an bifează o vacanță acolo. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Citeste si: Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică: „Sunt foarte, foarte bine”

„Sunt atât de previzibilă. Cred că de 20 de ani mergem numai în Spania. Cred că tot în Spania, evident voi merge. Este țara viselor mele, am și stat 3 ani în Spania. Întotdeauna vreau să mă reîntorc acolo. Orice loc pe lumea asta există, mă gândesc, mă răzgândesc, mă aranjez și tot în Spania mă întorc. Indiferent cum am da-o.  Mi-ar plăcea să mă mut acolo, dar când o să fiu bătrână rău. Nu știu ce înseamnă bătrână rău. Pentru că acum mă consider tânără nebună. Nu știu, cred că la 80 de ani, mi-ar plăcea, da.”, a declarat Raluca Bădulescu.