Stiri mondene

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre divorțul de Florin Stamin: „Nu stiu cum o să fie de acum înainte”

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre divorțul de Florin Stamin
Raluca Bădulescu [Sursa foto: Captură YouTube]
Raluca Bădulescu a făcut dezvăluiri despre separarea de Florin Stamin. Ce spune vedeta Kanal D despre fosta sa căsnicie?!

Raluca Bădulescu a anunțat la sfârșitul lui mai că ea și soțul ei, Florin Stamin, nu vor mai forma un cuplu. Anunțul făcut de jurata de la „Bravo, ai stil! i-a luat pe mulți prin surprindere, mai ales că mariajul lor dura de 13 ani. Chiar dacă s-au separat, fostul ei soț, mărturisește ea, va rămâne pentru totdeauna în inima și în sufletul ei.

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre divorțul de Florin Stamin
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce spune Raluca Bădulescu despre tendințele în materie de modă de anul acesta

„Eu, repet, sunt prietena cu Florin, îmi este aproape. Stiu că îmi vă fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc că pe ochii din cap, dar e o situație complicata. Lumea, în principiu, se bucura, se întâmplă worldwide și chestia asta mă deranjează. Apar binevoitori, oameni care spun… Indiferent de ce s-ar fi întâmplat în viață oricui, nu am avut răutăți, nu am avut invidii… Nu am avut, nu bârfesc, nu mă bag în discuții care nu mă interesează.

Aud și văd lucruri și nu e treaba mea. Eu sunt ceea ce sunt azi datorita lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitata, m-a adunat”
a spus Raluca Bădulescu, în cadrul unui podcast.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Raluca Bădulescu: „E dragostea vieții mele”

Deși fostul său partener este iubirea vieții sale, vedeta Kanal D a mărturisit că ea nu se consideră o persoană echilibrată și cădea în extreme.  

Raluca Bădulescu, dezvăluiri despre divorțul de Florin Stamin
Raluca Bădulescu[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Raluca Bădulescu a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat! Cum a reușit jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” să ajungă la 50 de kilograme?!: „Mă simt bine în pielea mea”

„Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrată, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu stiu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele , a mărturisit Raluca Bădulescu