Stiri mondene

Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică: „Sunt foarte, foarte bine”

Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică
Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică [Sursa foto: Instagram]
Raluca Bădulescu a avut o reacție la remarcile fanilor din mediul online care o critică din cauza siluetei. Ce le răspunde vedeta Kanal D celor care îi spun că este anorexică?!

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul autohton. Jurata de la „Bravo, ai stil! este renumită pentru simțul său dezvoltat al umorului și ținutele extravagante care au reușit, întotdeauna, să o facă să strălucească în lumina reflectoarelor. După ani de zile în care vedeta Kanal D s-a confruntat cu kilogramele în plus, Regina Regească a reușit să slăbească spectaculos și să aibă un trup de invidiat. A slăbit atât de mult încât a devenit subiect de discuție în mediul online.

majoritatea internauților își fac griji și se gândesc dacă nu cumva Raluca Bădulescu ar fi bolnavă sau ar fi ajuns anorexică. În cadrul unui interviu oferit publicației ciao.ro , vedeta Kanal D a vorbit deschis despre silueta ei subțire.

Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică
Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Raluca Bădulescu, despre intervenția chirurgicală pe care și-a făcut-o la stomac! Care este meniul juratei de la ”Bravo, ai stil!” după operație

„Lucrul care mă face cea mai fericită din lume. Exact chestia asta o discutam mai devreme cu colegul și prietenul nostru Cosmin Cernat. Pentru că mi-a povestit că ani de zile i-au reproșat foarte multe persoane că este prea slab. El este cu o siluetă demnă de invidiat. Și eu sunt slabă pentru că așa am ales eu în speță. Am ținut diete. De ani mă străduiesc să ajung la această formă fizică. Este marea mea reușită. Pentru mine este o bucurie enormă. Însă am constatat o agitate pe online, și în general… îmi spun cum că aș fi bolnavă, că am o suferință. Doamne Ferește, Maica Domnului! După câtă energie mă vedeți că am, mă duc la evenimente, ies la petreceri, sunt în forma formelor a formei vieții. Sunt foarte, foarte bine”,   a spus Raluca Bădulescu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Raluca Bădulescu, despre operații și dietă

Reamintim că Raluca Bădulescu a mărturisit că nu ține o dietă strictă, dar are un mic secret. Jurata de la „Bravo, ai stil! are mese mici și dese, iar cantitățile de mâncare sunt destul de mici.

Citeste si: Raluca Bădulescu a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat! Cum a reușit jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” să ajungă la 50 de kilograme?!: „Mă simt bine în pielea mea”

Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică
Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică[Sursa foto: Instagram]

Eu așa fac și mănânc orice, dar în cantități mici. Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă. Nu țin regim special, dar mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici. Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă două furculițe, dar atât. Peste 2 ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza. O felie, nu o pizza întreagă'', a mărturisit Raluca Bădulescu, în urmă cu ceva timp.