Stiri mondene

Maluma, sărut pasional cu iubita lui, Susana Gomez, la Billboard Latin Music Awards

Maluma, sărut pasional cu iubita lui, Susana Gomez, la Billboard Latin Music Awards
Maluma [Sursa foto: Instagram]
Maluma este foarte fericit alături de iubita lui și a decis să arate tuturor acest lucru. Cântărețul și-a sărutat pasional iubita după interpretarea celei mai noi piese, ”Junio”

Maluma a fost prezent la Billboard Latin Music Awards și și-a încântat fanii cu noua lui piesă, ”Junio”. Surpriza serii a fost, însă, sărutul pasional cu iubita lui, Susana Gomez. Maluma a decis să își încheie spectacolul într-un mod unic și să arate tuturor cât de fericit este alături de iubita lui. 

Citeste si: Maluma a lansat piesa ”Junio”- VERSURI aici

Maluma, sărut pasional cu iubita lui, Susana Gomez, la Billboard Latin Music Awards
Maluma[Sursa foto: Instagram]

Maluma și-a sărutat pasional iubita la Billboard Latin Music Awards

Maluma și-a încântat fanii la Billboard Latin Music Awards cu o nouă piesă, ”Junio”, însă ceea ce a făcut senzație a fost sărutul pasional cu iubita lui, Susana Gomez. Pe lângă noua piesă ascultată în premieră de fanii artistului, Maluma i-a surprins când la finalul interpretării și-a sărutat iubita. Maluma a fost destul de discret cu privire la viața lui amoroasă, dar de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Susana Gomez, a decis că nu trebuie să se mai ascundă.

De la începutul relației lor și pănă acum, aparițiile lor împreună au fost destul de rare, însă de data aceasta, Maluma și-a pus iubita direct în lumina reflectoarelor. 

Citeste si: Maluma, îndrăgostit peste măsură, în vacanță alături de iubita lui

Maluma a urcat pe scenă la Billboard Latin Music Awards și și-a încântat fanii cu cea mai nouă piesă promisă, ”Junio”.

Cei prezenți au fot în delir, dar Maluma a ținut să încheie spectacolul într-un mod și mai surprinzător. Cântărețul a terminat de cântat și a coborât în public, unde îl aștepta iubita lui, care a primit un sărut pasional.

Maluma, sărut pasional cu iubita lui, Susana Gomez, la Billboard Latin Music Awards
Maluma, sărut pasional cu iubita lui, Susana Gomez [Sursa foto: Captură YouTube]

 Cine este de fapt iubita lui Maluma, Susana Gomez?

După despărțirea de Natalia Barulich și ruperea prieteniei cu noul ei iubit, Neymar, Maluma nu a stat prea mult să sufere și a început o frumoasă relație cu Susana Gomez. În 2020, cei doi au fost fotografiați pentru prima dată împreună și de atunci cei doi au călătorit în diferite orașe, însă pe rețelele de socializare nu s-au afișat împreună. Susana l-a însoțit pe Maluma și în Papi Juancho Europe Tour.

Citeste si: Maluma, noi declarații despre concertul din orașul său natal, Medellin: „Am visat la asta de când mi-am început cariera”

Maluma, sărut pasional cu iubita lui, Susana Gomez, la Billboard Latin Music Awards
Maluma și Susana Gomez [Sursa foto: trends.crast.net]

Se pare că unul dintre motivele pentru care cei doi au ales să își țină relația departe de ochii curioșilor este faptul că Susana Gomez a divorțat recent. Nu se știe dacă Maluma a fost motivul despărțirii dintre Susana și fostul soț sau dacă idila lor a început după finalizarea divorțului. Susana Gomez este arhitectă și are un bussines propriu care se ocupă cu decorațiuni interioare. Ea și Maluma au în comun orașul în care s-au născut, Medellin.