Lansări muzicale

Maluma a lansat videoclipul piesei „Tsunami”

Maluma a lansat videoclipul piesei Tsunami
Maluma a lansat Tsunami [Sursa foto: Instagram]
Maluma tocmai a lansat noul videoclip pentru piesa sa „Tsunami” pe care o interpretează alături de colegii săi De La Ghetto și Arcángel.

Filmat la Miami sub regia lui Juan Luis Londoño (Maluma) și César „Tes” Pimienta, videoclipul evidențiază senzualitatea „Tsunami”, iar Maluma, De La Ghetto și Arcangel pot fi văzuți într-o atmosferă de petrecere, fiind înconjurați de frumusețe feminină, unde împreună se bucură de o noapte de neuitat, dansând pe ritmul acestui cântec urban. 

Maluma a lansat vieoclipul piesei Tsunami
Maluma a lansat Tsunami[Sursa foto: Instagram]

„Tsunami” este una dintre cele 8 piese incluse în albumul „The Love & Sex Tape”, care reprezintă a șasea producție discografică a cântărețului columbian, unde se aude mult mai urban decât în ​​ultimii ani, păstrând esența beat-ului cu care starul columbian și-a luat cursa.

Acest album este o experiență muzicală completă care îi va face pe iubitorii de reggaeton și întreaga lume să-și dezinhibeze emoțiile ascultând și „perreando” în ritmul său.  

Citeste si: Record pentru Maluma! Este primul bărbat din istorie care apare pe coperta revistei Elle

Maluma a încheiat turneul „Papi Juacho Europe Tour”

Pe de altă parte, Maluma și-a încheiat  cu succes al doilea turneu în Europa cu „Papi Juancho World Tour” în Ibiza, Spania, țară în care a oferit și o a doua întâlnire sold-out la Centrul Wizink din Madrid, pe lângă alte concerte de neuitat în diferite orașe precum Valencia, La Coruña, Marbella, Murcia și alte orașe din Italia și Portugalia; confirmând astfel, încă o dată, carisma și talentul lui Maluma care a captivat întreaga lume prin muzica sa extraordinară.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MALUMA (@maluma)

Citeste si: Maluma, noi declarații despre concertul din orașul său natal, Medellin: „Am visat la asta de când mi-am început cariera”

„Vă mulțumesc pentru dragostea voastră! Concertele din Europa au fost un real succes, de la început, până la final. 15 concerte, 12 orașe și milioane de fani. Voi sunteți motorul carierei mele și mulțumită vouă am ajuns aici. Papi Juacho Europe Tour va rămâne în istorie drept un adevărat succes, datorită vouă. Ne vom revedea curând! Asta merge mai departe”,  a transmis Maluma.