Stiri mondene

Maluma, noi declarații despre concertul din orașul său natal, Medellin: „Am visat la asta de când mi-am început cariera”

Maluma, noi declarații despre concertul din orașul său natal, Medellin
Maluma [Sursa foto: Captură YouTube]
Maluma a oferit noi declarații după ce și-a îndeplinit cel mai mare vis din întreaga carieră.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Maluma, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din întreaga lume, și-a lăsat fanii din Medellin mai mult decât mulțumiți după un concert emoționant în care a avut peste 50 de mii de oameni la stadionul Atanasio Girardot. Artistul a avut alături mai mulți invitați cu care a împărțit scena. Printre vedetele care s-au remarcat în show-ul columbian s-au numărat Madonna, intitulată „Regina Pop” și Grupo Firme”, care a făcut furori în diferite locații din SUA și Mexic.

Așa cum era de așteptat, Maluma a fost știrea momentului după concertul său de la Medellin. Invitat recent în cadrul emisiunii online „Entrevista Exclusiva”, moderată de Enrique Santos, Maluma a vorbit deschis despre show-ul din orașul său natal, fiind cel mai mare vis al artistului, dar și despre cariera sa muzicală.

Maluma, noi declarații despre concertul din orașul său natal, Medellin
Maluma [Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Maluma, primul concert în orașul său natal, Medellin! Mesajul emoționant transmis de artistul columbian: „Sunt foarte fericit și șocat! Muțumesc tuturor”

  „Pentru mine este cel mai mare vis din toată cariera mea, am visat la asta de când mi-am început cariera. Înainte să ajung la acest nivel, eu am jucat fotbal când eram copil. Atunci mi-am zis ori ajung unde sunt acum, ori o să joc fotbal, așa a început acest vis. Eu încă locuiesc în Medellin, aici este casa mea și locul meu. Eu sunt ce sunt datorită orașului meu. Când

am început să cânt, îmi amintesc că ziceam că o să ajung la acest nivel, acesta este visul meu. Nu a fost un cadou, ci un întreg proces, a fost nevoie să treacă 10 ani ca să pot să-mi îndeplinesc acest vis. Nu am început ieri, am început să fac muzică de la 5-6 ani. Acum este realitate, după zece ani, eu sunt aici și sunt extrem de emoționat”, a spus Maluma.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MALUMA (@maluma)

Maluma, despre orașul său natal, Madallin: „Calitatea umană nu se compară”

Pentru Maluma, organizarea unui spectacol precum „Medallo en el Mapa” a fost și o modalitate de a diminua stereotipurile traficului de substanțe interzise și violența în orașul său.

Maluma, noi declarații despre concertul din orașul său natal, Medellin
Maluma[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Maluma, colecție impresionată de tatuaje! Ce semnificație au pentru artist?!

„Eu cred că lumea și-a dat seama că Medellin nu este un oraș cu violență și droguri. Da, uneori se întâmplă lucruri așa cum se întâmplă în întreaga lume, dar calitatea umană care este în Medellin nu se poate compara. Eu continui să locuiesc aici, atunci când ajungi în Medellin oamenii sunt foarte amabili și vor să te ajute, vor să te vadă fericit. Un alt lucru pe care îl are Columbia este faptul că noi avem o mare impresionantă și locuri intersante de vizitat. Vreau să le zic oamenilor din Columbia că trebuie să exploatăm teritoriul nostru, suntem bogați în naturalețe. Am observat că majoritatea vor să viziteze Dubai sau Tenerife, uitând de locurile frumoase pe care le avem aici”, a mai adăugat Maluma.