Stiri mondene

Maluma, îndrăgostit peste măsură, în vacanță alături de iubita lui

Maluma, îndrăgostit peste măsură, în vacanță alături de iubita lui
Maluma [Sursa foto: Facebook]
Maluma petrece clipe romantice alături de iubita lui. Vezi în ce ipostaze romantice au fost surprinși cei doi îndrăgostiți!

Maluma se răsfață alături de iubita lui într-o vacanță romantică după ce a încheiat turneul „Papi Juacho Europe Tour”. Artistul a muncit din greu în ultimele luni și a decis să petreacă câteva momente de neuitat în Spania. Departe de ochii curioșilor, artistul și iubita lui, Susana Gomez, au închiriat un yacht și au petrecut o zi minunată în largul mării. După ce a susținut o serie de concerte în Europa, cei doi îndrăgostiți au decis să rămână în Spania să se bucure de soare și de Marea Mediterană. 

Maluma, îndrăgostit peste măsură, în vacanță alături de iubita lui
Maluma pe yacht cu iubita lui, Susana Gomez[Sursa foto: justjared]

Citeste si: Maluma, primul concert în orașul său natal, Medellin! Mesajul emoționant transmis de artistul columbian: „Sunt foarte fericit și șocat! Muțumesc tuturor”

Maluma și au petrecut momente romantice în scurta vacanță și fanii au putut vedea în fotografiile surprinse de paparazzi, privirile dulci pe care cei doi și le aruncau. Cântărețul și Susana Gomez au fost surprinși când făceau poze, iar Maluma, mândru de iubita lui, poza ca un campion. Cu siguranță cuplul se distrează tare bine în frumoasa lor vacanță.

Maluma, îndrăgostit peste măsură, în vacanță alături de iubita lui
Maluma pe yacht cu iubita lui, Susana Gomez[Sursa foto: justjared]

După ce a încheiat relația cu modelul Natalia Barulich, Maluma a decis să fie mai discret cu relațiile lui. Artistul nu s-a mai afișat atât de des cu partenerele sale, ci a decis să fie mai rezervat cu privire la viața lui amoroasă. Pe actuala lui iubita, Susana Gomez, mulți nici măcar nu o cunosc, deoarece ea nu a apărut prea des la brațul celebrului cântăreț. Ultima oară, cuplul a fost surprins în martie în timpul unei alte vacanțe, dar de data acesata în Grecia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MALUMA (@maluma)

Cine este de fapt cea care i-a furat inima cuceritorului Maluma?

Nu e de mirare faptul că Maluma își ține partenera departe de lumina reflectoarelor, după ce a suferit o adevărată trădare în urma despărțirii de Natlia Barulih. Modelul l-a părăsit și s-a combinat cu Neymar, ceea ce a făcut ca prietenia dintre cei doi să se ducă de râpă. Totuși, Maluma nu a stat prea mult singur și a cunoscut-o pe noua lui iubită.

Citeste si: Maluma, mesaj neașteptat în mediul online! Ce le-a transmis artistul celor care nu au crezut în talentul său?!: „Cine ar fi crezut că un băiat sărac din Medellin”

Relația pare să reziste trecerii timpului pentru că ce doi au fost surprinși pentru prima dată împreună în august 2020 într-o altă călătorie când cei doi au vizitat mai multe orașe. Nici atunci Maluma nu s-a afișat deloc cu noua iubită.

Maluma, îndrăgostit peste măsură, în vacanță alături de iubita lui
Susana Gomez[Sursa foto: Instagram]

Presa internațională a scris că Susana Gomez este o arhitectă din orașul Medellin, orașul natal al cântărețului. Ea stă departe de industria media, are un business propriu, o firmă care se ocupă cu decorațiuni interioare și evident toate atuurile pentru a-l cuceri pe Maluma.