Stiri mondene

Jorge și Ramona Podea, 9 ani de căsătorie! Mesajul emoționant transmis de artist pentru soția sa: „Ești echilibrul meu”

Jorge și Ramona Podea, 9 ani de căsătorie
Jorge și Ramona Podea, 9 ani de căsătorie [Sursa foto: Instagram]
Jorge și soția lui, Ramona Podea, au împlinit 9 ani de căsătorie. Artistul a profitat de ocazie pentru a-i face o declarație publică soției sale!

Relația dintre Jorge și Ramona Podea este una admirată, dar și invidiată de către mulți, fiind unul dintre cele mai apreciate și sudate cupluri din showbiz-ul autohton. Artistul și partenera sa de viață trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și par să se înțeleagă de minune, în ciuda faptului că între ei există o diferență de vârstă de aproape zece ani.

Jorge și Ramona Podea, 9 ani de căsătorie
Jorge și Ramona Podea, 9 ani de căsătorie[Sursa foto: Instagram]

Ramona Prodea și Jorge au împlinit  9 ani de căsnicie  și se pare că celebrul artist a ales să transmită un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

Cântărețul a dezvăluit cât de mult l-a ajutat și cum l-a încurajat aleasa inimii sale de când sunt împreună. Declarația sa a făcut peste 2,200 de like-uri și mai mulți internauți le-au lăsat comentarii frumoase celor doi îndrăgostiți.

Citeste si: Jorge, dezvăluiri despre cel mai mare regret al său: „De foarte multe ori, n-a fost alegerea mea”

„De 9 ani, de câte ori sufeream și mă lua nebunia, ma liniștea soția! De câte ori mă pierdeam și mă apuca blasfemia, mă îndruma soția! Când voiam „altceva” și mă apuca xenofilia, se reinventa soția! Când eram nervos și mă apuca sfădălia, mă calma soția! Când exgeram și mă lua megalomania, mă potolea soția! Când cheltuiam prea mult și mă păștea sărăcia, mă pondera soția! Când alții ne bârfesc căsătoria, rămânem tot noi, eu și ea, soția mea! Ești echilibrul meu, de 9 ani! La mulți ani, Pisoi!”, a scris cântărețul pe pagina sa de Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de George Papagheorghe (@jorgeofficial.ro)

Cum au reușit să treacă peste problemele de cuplu?

Jorge și Ramona Podea  s-au căsătorit în anul 2013, iar cei doi au împreună un băiețel pe nume David. Artistul a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul unui podcast cu privire la certurile dintre ei, dar și cum au trecut peste problemele de cuplu.

Jorge și Ramona Podea, 9 ani de căsătorie
Jorge și Ramona Podea, 9 ani de căsătorie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jorge, motivul pentru care a ales să divorțeze de prima lui soție! De ce s-a despărțit artistul de Alina Laufer?!: „Am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată”

„Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea a venit la repetiție pentru că Ilinca (n.r.  fata ei dintr-o relație anterioară), juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Dar noi nu aveam nicio treabă, nu ne gândeam că o să ajungem la asta. Noi și când ne-am întâlnit ne-a făcut cunoștință o prietenă comună. Ea nu a fost măritată niciodată și nu era în nicio relație atunci. Noi ne-am întâlnit la masă și vorbeam despre un deal, că eu trebuia să îi fac eu niște flori, adică asta a fost.  Nu știu ce s-a întâmplat la masă, a fost o chestie de…am stat cu sufletul la gură, eu mă pierdusem. Da, atunci eram căsătorit.   Apoi, după nu știu cât timp iar ne-am văzut, eu lucram într-un bussines. (…) Abia atunci a cunoscut-o și Alina pe Ramona, când făceam afacerile, făceam și întâlnirile. (…) Apoi eu eram fericit că eram singur. Eu nu mai voiam relație, eu am zis că nu mă însor niciodată''  a declarat artistul, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!