Stiri mondene

Jorge, motivul pentru care a ales să divorțeze de prima lui soție! De ce s-a despărțit artistul de Alina Laufer?!: „Am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată”

Jorge, motivul pentru care a ales să divorțeze de prima lui soție
Jorge [Sursa foto: Captură YouTube]
Jorge a dezvăluit adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de prima lui soție, Alina Laufer, după cinci ani de căsnicie.

Jorge a fost căsătorit cu Alina Laufer timp de cinci ani și au împreună o fiică, Karina, în vârstă de 12 ani. Invitat recent în cadrul unui podcast, cântărețul a spus adevărul despre divorțul de prima soție. La vremea respectivă, artistul și mama fetiței sale locuiau cu părinții Alinei atunci când erau căsătoriți, deși Jorge își dorea să se mute singuri, împreună cu fetița lor. În plus, socrii nu îl susțineau pe Jorge în cariera sa de cântăreț și nu luau munca lui în serios, motiv pentru care artistul a decis că cel mai bine este să plece de acasă.

Jorge, motivul pentru care a ales să divorțeze de prima lui soție
Jorge[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Bară la Bară: Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina: „Două zile am fost dărâmat! Am plâns când am văzut imaginile”

„N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă. 

Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.  Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: 'Fă și tu ceva serios!' Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul. 

Jorge, motivul pentru care a ales să divorțeze de prima lui soție
Jorge, motivul pentru care a ales să divorțeze de prima lui soție, Alina Laufer

Să fiu sincer, eram un puști care a venit din Constanța și ei m-au primit la ei în casă, să fim serioși acum, oamenii mi-au dat tot.  Dar la un moment dat, poate și din dorința mea de a fi pe picioarele mele și de a nu mai sta așa, în același papuc, mi-am dorit să plec. Și dacă Alina n-a vrut să vină cu mine, eu am plecat, pur și simplu. Am plecat de acasă, mi-am luat un geamantan, am pupat-o pe Carina (n.r. fiica lui Jorge și a Alinei). Eu am știut că în casa aia nu o să mă mai întorc niciodată. I-am spus că plec la mama în Constanța și acolo am rămas. Ea mă ducea mereu cu zăhărelul că o să ne mutăm, căutam, culmea, am căutat și în complexul în care stau acum. Așa a fost atunci.", a declarat Jorge.

Jorge, motivul pentru care a ales să divorțeze de prima lui soție
Alina Laufer[Sursa foto: Instagram]

Jorge, despre relația cu părinții Alinei Laufer: „Nu regret absolut nimic din tot ce s-a întâmplat”

Cu toate acestea, Jorge nu regretă nimic din ce s-a întâmplat în trecut și a declarat că le-a cerut scuze Alinei și părinților ei. Cântărețul a rămas în relații bune cu fosta soacră, însă nu comunică cu fostul socru.

Citeste si: JORGE a lansat „Insomniac”, un mix inedit de ritmuri dance și balansate

„Eu nu regret absolut nimic din tot ce s-a întâmplat. Eu mi-am cerut și scuze de foarte multe ori și ei și părinților ei. Acum interacționez doar cu bunica (mama Alinei), cu bunicul nu.  Nu a rămas o relație, dar nici nu ne călcăm pe stradă cu mașina dacă ne întâlnim. În rest nu comunicăm.”, a adăugat artistul