Stiri mondene

Jorge, dezvăluiri despre căsnicia cu soția sa, Ramona Podea! Cum au reușit să treacă peste problemele de cuplu?!: „Ne certam din cauza vârstei”

Jorge, dezvăluiri despre căsnicia cu soția sa, Ramona Podea!
Jorge și Ramona Podea [Sursa foto: Facebook]
Jorge a făcut o serie de dezvăluiri cu privire la certurile dintre el și Ramona Podea, dar și cum au trecut peste problemele de cuplu.

George Papagheorghe, cunoscut cu numele de scenă de Jorge, este împlinit cu viața lui profesională, dar și cu cea personală. Dincolo de carieră, artistul este soț și tată, fiind căsătorit din anul 2013 cu Ramona Podea, alături de care are un băiețel. Invitat în cadrul unui podcast, Jorge a vorbit deschis despre începuturile relației lor, dar și despre certurile lor.

Jorge, dezvăluiri despre căsnicia cu soția sa, Ramona Podea!
Jorge și Ramona Podea[Sursa foto: Facebook]

„Ea m-a cunoscut pe mine la teatru, ea a venit la repetiție pentru că Ilinca (n.r.

fata ei dintr-o relație anterioară), juca și ea la Romeo și Julieta pentru copii. Ea era acolo de fiecare dată când noi repetam, Ramona. Dar noi nu aveam nicio treabă, nu ne gândeam că o să ajungem la asta. Noi și când ne-am întâlnit ne-a făcut cunoștință o prietenă comună. Ea nu a fost măritată niciodată și nu era în nicio relație atunci. Noi ne-am întâlnit la masă și vorbeam despre un deal, că eu trebuia să îi fac eu niște flori, adică asta a fost.  Nu știu ce s-a întâmplat la masă, a fost o chestie de…am stat cu sufletul la gură, eu mă pierdusem. Da, atunci eram căsătorit.  Apoi, după nu știu cât timp iar ne-am văzut, eu lucram într-un bussines. (…) Abia atunci a cunoscut-o și Alina pe Ramona, când făceam afacerile, făceam și întâlnirile. (…) Apoi eu eram fericit că eram singur. Eu nu mai voiam relație, eu am zis că nu mă însor niciodată'',  a declarat Jorge.

Jorge, dezvăluiri despre căsnicia cu soția sa, Ramona Podea!
Jorge și Ramona Podea[Sursa foto: Facebook]

Referitor la certurile din cuplu, Jorge spune că multe dintre ele erau din cauza vârstei. Ea e născută în 1972, el în 1982, fiind cu 10 ani mai mare decât el.

Citeste si: Bară la Bară: Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina: „Două zile am fost dărâmat! Am plâns când am văzut imaginile”

„Eu am avut chestii, dar nu din cauza banilor, din cauza diferenței de vârstă. Eu când am aflat că ea e cu 10 ani mai mare decât mine, eu am făcut 3 pași în spate. Ea nu mi-a zis mie luni de zile câți ani are. Ea avea un număr la mașină, 76 sau 78 nu știu cât și eu aveam 82. Și eu am presupus că e mai mare decât mine cu 4 ani. Am zis că asta nu contează. Eu aveam anul meu de naștere la mașină și am zis că așa are și ea.”,  a mai adăugat artistul.

Jorge, dezvăluiri despre căsnicia cu soția sa, Ramona Podea
Jorge, dezvăluiri despre căsnicia cu soția sa, Ramona Podea[Sursa foto: Facebook]

Jorge, motivul pentru care a ales să divorțeze de prima lui soție, Alina Laufer

Jorge a fost căsătorit cu Alina Laufer timp de cinci ani și au împreună o fiică, Karina, în vârstă de 12 ani. Recent, artistul a spus adevărul despre divorțul de prima soție. La vremea respectivă, cântărețul și mama fetiței sale locuiau cu părinții Alinei atunci când erau căsătoriți, deși Jorge își dorea să se mute singuri, împreună cu fetița lor.

Jorge, motivul pentru care a ales să divorțeze de prima lui soție, Alina Laufer
Jorge și Alina Laufer[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: JORGE a lansat „Insomniac”, un mix inedit de ritmuri dance și balansate

„N-a funcționat. O relație, o familie trebuie să fie soț, soție, și părinții, doar până în momentul în care soțul și soția au un copil. În momentul în care soțul și soția au un copil, nu mai poți să stai cu bunicii în casă.   Chiar dacă sunt în aceeași curte, nu mai poți.   Adică e o chestie de energie a familiei, mai ales dacă poți, de ce să nu stai singur. Stăteam și cu părinții ei și era destul de greu la un moment dat. Îmi doream să fim doar noi și copilul. Nu aveam deloc susținere pe partea artistică, mereu îmi spuneau: 'Fă și tu ceva serios!' Îmi cer scuze că spun asta, îi respect foarte mult și le mulțumesc pentru tot ce au făcut pentru mine, dar ăsta-i adevărul”,  a spus Jorge.

Citește continuarea aici!