Stiri mondene

Jorge își lasă băiețelul să poarte rochițe și să dea cu ojă: „A fost o lecție de viață”

Jorge își lasă băiețelul să poarte rochițe și să dea cu ojă: „A fost o lecție de viață”
Jorge a stârnit controverse în online după ce s-a aflat că își lasă băiețelul să se îmbrace cu rochițe și să se joace cu păpușile.

Jorge este tăticul a două fetițe și a unui băiețel, însă băiețelul lui, David, nu prea vrea să se comporte ca un băiat. Artistul a declarat în cadrul unei emisiuni tv că și el a fost șocată în primă fază de vestea asta, însă apoi a învățat că trebuie să-și iubească copilul așa cum vrea el să fie iubit, nu cum și-ar dori el. 

Jorge a stârnit controverse în online când a scris că el este de acord ca David, băiețelul lui, să se comporte ca o fetiță la cei 3 ani și jumătate. Artistul a explicat că este foarte greu pentru un copil atât de mic să înțeleagă sexualitatea. 

„Noi am văzut că de câţiva ani încoace este interesat să se joace mai mult cu păpuşile. Vrea doar păpuşi, rochiţe, nu vrea maşinuţe, nu vrea desene cu maşinuţe, vrea doar cu Barbie, doar cu Elsa, Ana. Poartă bentiţe, îşi pune păr improvizat din tot felul de cordonaşe de la hălăţelele mele şi iniţial, la fel ca multă lume, şi mie mi s-a părut un pic ciudat. `Băiatul meu trebuie să fie băiat`, ăsta a fost primul gând care mi-a venit în minte”, a declarat Jorge. 

Jorge: Îmi susţin băiatul indiferent de alegerile pe care le face

„Pentru mine a fost o lecție de viață și mi-am dat seama că părerile sunt total apuse. Unele sunt chiar foarte răutăcioase, alte sunt chiar de încurajare. Sunt foarte multe mămici de băieți care mi-au scris: `Da și fiul meu îmi face mie părul, vrea să se dea cu ojă`, de ce o fetiță atunci când joacă fotbal sau bate cuie când e mică, părinții postează și spune `Ia uite, fata lui tata, știe ce vrea în viață`, invers nu e bine, dar la fetițe e acceptat.

Îmi susțin băiatul indiferent de alegerile pe care le face și nu numai băiatul, dar și pe fetele noastre. Carina nu vrea să poarte rochițe, nu-i place să poarte rochițe, vrea doar adidași și pantaloni. Nici nu vrea să audă de ele când o rog să pună și ea o rochiță.

Iată că nu trebuie să fie fetițele în rochiță și băieții în pantoloni. Copiii din ziua de azi trebuie să crească armonios, emoțional, dacă noi ca părinți nu-i susținem și nu le dăm libertatea, îmi pare rău, dar nu am evoluat cu nimic”, a mai spus Jorge.