Stiri mondene

Jorge, dezvăluiri despre cel mai mare regret al său: „De foarte multe ori, n-a fost alegerea mea”

Jorge, despre cel mai mare regret al său
Jorge [Sursa foto: Instagram]
Jorge și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața de familie, dar și despre regretale pe care le are. Uite ce confesiuni a făcut artistul!

Jorge este astăzi un artist complet, cu o viață profesională de succes, dar și cu o familie împlinită. Cu toate că lucrurile sunt roz acum, viața artistului nu a fost întotdeauna așa. În cadrul unui interviu, Jorge și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața de familie, dar și despre regretele pe care le are. Conform spuselor sale cel mai mare regret al său este expunerea familiei sale în fața unei țări întregi.

Jorge susține că a avut de suferit în urma comentariilor negative cu privire la situațiile personale din viața sa și declară că, dacă ar fi să o ia de la început, ar acorda mai multă intimitate atunci când vine vorba de membrii familiei sale.

Jorge, despre cel mai mare regret al său
Jorge[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jorge, dezvăluiri despre căsnicia cu soția sa, Ramona Podea! Cum au reușit să treacă peste problemele de cuplu?!: „Ne certam din cauza vârstei”

„La un moment dat simți nevoia să te retragi un pic și să apari din ce în ce mai rar pentru că…toată nebunia care s-a întâmplat după pandemie ne-a ajutat sa conștientizăm că este mult mai important să petrecem serile în familie sau să facem ceva care ne ajută să evoluam. În primul rând, cititul e ceva care mă relaxează și mă ajută să evoluez, discuțiile cu soția, cu copiii. Și Karina mi-a zis de ce toate discuțiile cu mine trebuie să fie motivaționale. Dacă ar fi să dau timpul înapoi acum, mi-aș ține familia total departe de lumea mondenă. E ceva ce probabil o să-i sfătuiesc pe copiii mei, dacă o să aleagă meseria asta. De foarte multe ori, n-a fost alegerea mea să fie expusă viața mea personală”, a dezvăluit Jorge.

Jorge, despre cel mai mare regret al său
Jorge[Sursa foto: Instagram]

Jorge, despre relația cu fiica lui din fosta căsătorie

De asemenea, Jorge a vorbit și despre cum își crește și educă copiii. A spus ce anume îl ajută să evolueze și ce încearcă să le insufle copiilor.  

Jorge, despre cel mai mare regret al său
Jorge[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bară la Bară: Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina: „Două zile am fost dărâmat! Am plâns când am văzut imaginile”

„Ne vedem de 2-3 ori pe săptămână și încerc de fiecare dată când ne vedem să-i insuflu din stilul nostru, din dorința noastră de a munci, de a realiza lucrurile pe care ni le dorim, pentru că nu ne pică din cer. Noi asta încercăm să-i învățăm pe copiii noștri. Îi direcționez pe copiii mei exact către capacitățile lor cele mai bune. Eu nu știu care sunt și nici ei, deocamdată. Cu timpul ele se cern și apar 2-3 abilități cele mai mari, ne focusăm pe ele”, a adăugat Jorge.