Stiri mondene

Bară la Bară: Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina: „Două zile am fost dărâmat! Am plâns când am văzut imaginile”

Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina
Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina [Sursa foto: Captură YouTube]
Jorge a vorbit în cadrul emisiunii „Bară la Bară” despre situația critică din Ucraina. Uite ce confesiuni emoționante a făcut artistul!

Întreaga lumea este îngrozită de momentele dificile pe care le traversează poporul ucrainean! Rusia a invadat Ucraina în urmă cu nouă zile, iar locuitorii au fost nevoiți să-și părăsească casele pentru a căuta un loc sigur. Refugiații care și-au părăsit țara și s-au îndreptat spre graniță au fost primiți cu brațele deschise de românii dornici să-i ajute. 

Jorge, emoționat de situația din Ucraina: „ Eu două zile nu am fost om, mă uitam la niște filmulețe”

Invitat ieri în emisunea „Bară la Bară”, moderată de Mihai Hînda, Jorge și-a deschis sufletul în fața ascultărorilor Radio Impuls și a vorbit deschis despre situația prin care trec locuitorii ucraineni în aceste momente. Îndrăgitul artist a mărturisit că a fost extrem de afectat în momentul când a văzut câteva filmulețe cu locuitorii din Ucraina când își pupau copii la granițe, fiind nevoiți să se despartă. 

Citeste si: JORGE a lansat „Insomniac”, un mix inedit de ritmuri dance și balansate

Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina
Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu mă îngrijorez pentru că sunt sigur că la nivel internațional și la nivel de negociere o să se ajungă la ceva pozitiv și la ceva bun. Am această credință în suflet! Indiferent ce se întâmplă le transmit toată iubirea și pacea către cei care trec acest coșmar în perioada asta.

Încercăm să ne uităm doar din când în când la informațiile care apar pe surse verificate și încercăm să fim cât mai ridicați ca spirit.(...) Am avut două zile în care am fost dărâmat și mi-am dat seama că nu mă ajută cu absolut nimic, am zis și eu și soția mea să ne mobilizăm. Ne-am gândit și ne-am pus pe hârtie toate scenarile posibile, trăim totuși cu speranța asta că o să se arânjeze lucrurile.

Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina
Jorge, afectat de situația îngrijorătoare din Ucraina[Sursa foto: Captură YouTube]

Deși este greu, sper să revenim și după pandemie și război. Este pentru prima oară după al doliea război mondial când este foarte aproape de noi, aceasta este și cea mai mare temere. Nu vreau să trăim ceea ce trăiesc locuitorii din Ucraina. Eu două zile nu am fost om, mă uitam la niște filmulețe cum își pupau copiii la granție, ei rămâneau și familia pleca. Am plâns și am zis că nu se poate să trăim așa ceva”, a spus Jorge.

Video: Jorge, invitat în emisiunea „Bară la Bară”