Stiri mondene

Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit: „În urmă cu câteva luni”! Gestul de adio făcut de vedetă pentru actor

Iulia Vântur și Salman Kham s-au despărțit
Iulia Vântur și Salman Kham s-au despărțit
Iulia Vântur și Salman Khan nu mai formează un cuplu.

În ultima perioadă, Iulia Vântur a venit tot mai des în România. Deși vedeta motiva acest lucru spunând că vrea să petreacă mai mult timp alături de familie și prieteni, se pare că în realitate exista și un alt motiv. Mai exact, povestea de iubire dintre ea și celebrul actor indian Salman Khan ar fi ajuns la final, după ani de zile. Potrivit spuselor unor apropiați ai Iuliei Vântur, relația cu Salman Khan s-ar fi terminat în urmă cu câteva luni.

Deși au decis să mearg pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune. Gestul de adio făcut de fosta prezentatoare TV pentru Salman Khan este documentarul realizat de ea despre viața actorului și pe care intenționează să îl lanseze cât mai repede. 

Iulia Vântur și Salman Kham s-au despărțit
Iulia Vântur și Salman Kham s-au despărțit[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Iulia Vântur, surprinsă înainte de concertul din Chicago! Cu cine s-a întâlnit iubita lui Salman Khan?!

„Iulia și Salman Khan s-au despărțit în urmă cu câteva luni, dar mai păstrează legătura pentru documentarul realizat de aceasta despre viața lui”, a mărturisit pentru  playtech.ro  o sursă din apropierea vedetei.

Iulia Vântur și Salman Kham s-au despărțit
Iulia Vântur și Salman Kham s-au despărțit

Iulia Vântur a revenit în România

Între timp Iulia Vântur a revenit în România și pare că are de gând să și rămână.

Ea se află în negocieri pentru un nou proiect de televiziune, așa că în curând s-ar putea să o vedem la unul din posturile de top în postura de prezentatoare. Nu va renunța nici la India pentru că și acolo și-a clădit o carieră de succes, dar fără relația cu Salman Khan  nu mai este la fel de legată de această țară.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iulia Vantur (@vanturiulia)

Citeste si: Iulia Vântur, mesaj emoționant pentru una dintre cele mai importante persoane din viața iubitului ei, Salman Khan: „Te iubim”

„Da, din nou în România, pentru că-mi place să revin. Mai ales după pandemie, mi-am stabilit un target, să vin cât mai des, să petrec timp cât mai mult cu familia, cu prietenii în locurile acestea, în care am trăit. Am străbătut toată America, am avut un turneu în Statele Unite, am fost în nouă orașe importante, publicul ne-a primit cu multă dragoste. Își doreau un concert live și și-au revărsat cred toată bucuria asupra noastră. Mi-a plăcut mult de tot. Apoi am fost la Cannes, la Londra”, a declarat Iulia Vântur pentru aceeași sursă.